Pakketautomaat bij buurthuiskamer

We doneren voor elk pakket dat je hier ophaalt

Bij de buurthuiskamers van het Leger des Heils plaatsen we pakketautomaten. We doneren voor elk pakket dat je hier ophaalt een bijdrage voor een kop koffie of soep.

Buurthuiskamers van het Leger des Heils

Veel volwassenen zijn wel eens eenzaam. Dan is het fijn als er in de buurt een plek is waar je thuiskomt en gezien wordt. Dat zijn de buurthuiskamers van het Leger des Heils. Iedereen is er welkom - voor een kop koffie en een praatje.

We werken samen met Leger des Heils

We plaatsen bij enkele buurthuiskamers pakketautomaten. Zo maken we de buurthuiskamers meer bekend bij mensen in de buurt. We doneren voor elk pakket dat je hier ophaalt een bijdrage aan het Leger des Heils. Voor bijvoorbeeld een kop koffie of een kop soep.

Wat kun jij doen?

 1. 1

  Laat je pakket bij een buurthuiskamer bezorgen

  Kies als je online iets bestelt voor ‘Ophalen bij een PostNL-punt’. Klik vervolgens op een buurthuiskamer bij jou in de buurt. Zo steun je het Leger des Heils!

  Bij deze buurthuiskamers staat al een pakketautomaat:

  • Burgpoelwaard 2, Alkmaar
  • Pisanostraat 47A, Eindhoven
  • Agonstraat 10, Hengelo
  • Brugstraat 1, Joure
  • Molenweg 97, Nijmegen
  • Sportlaan 3, Sint Maartensdijk

 2. 2

  Loop eens naar binnen bij de buurthuiskamer!

  In de buurthuiskamers ben je van harte welkom voor een kop koffie of een goed gesprek, een spelletje of bijvoorbeeld tweedehands kleding.

 3. 3

  Tip: standaard bezorgen bij een buurthuiskamer

  Kies voor standaard bezorgen in een buurthuiskamer pakketautomaat met je bezorgvoorkeuren! Zo steun je bij elk pakket automatisch het Leger des Heils.

 4. 4

  Op de hoogte blijven?

  Schrijf je dan in voor de maandelijkse Er is Post! nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van alle PostNL-nieuwtjes. En laten we je het weten als we weer een pakketautomaat bij een buurthuiskamer plaatsen.