PostNL, Hallmark en Omapost stellen 100.000 kerstkaartjes beschikbaar voor 1 cent

Den Haag, 19 november 2020 – ‘Hou vol’, was de duidelijke boodschap tijdens de persconferentie van 17 november. Wat de coronamaatregelen zijn tijdens de feestdagen, is nog onduidelijk, maar de behoefte om elkaar juist nu extra aandacht te geven is groot, erkende minister De Jonge. Omdat ook een klein gebaar een groot verschil kan maken, slaan PostNL, Hallmark en Omapost de handen in één en geven in december 100.000 fotokaartjes weg voor 1 cent. De kerstkaartjes zijn beschikbaar op 1 en 2 december.

Resi Becker, directeur Mail: ‘December is bij uitstek de maand waarin we elkaar opzoeken. Helaas is dat door de coronacrisis een stuk moeilijker. Een kaartje brengt je op zo’n moment dichterbij elkaar. Wij willen met deze actie mensen met elkaar verbinden en een hart onder de riem steken.’

In april stelden PostNL en Hallmark ook 100.000 kaartjes beschikbaar voor 1 cent. Op 1 en 2 december is het mogelijk om via de websites van de drie de partijen een speciale fotokaart te maken en te versturen. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan Stichting Omapost. Lees meer over deze actie op postnl.nl/kerstkaart.