B2B-levering

aan zorginstellingen en bedrijven

Met ons geconditioneerde GDP-netwerk bezorgen wij al jouw medische zendingen veilig en betrouwbaar volgens de hoogste kwaliteitsnormen bij bedrijven, laboratoria en ziekenhuizen. Waar en wanneer je maar wilt. Of het nu gaat om medicijnen, diagnostisch materiaal of medische hulpmiddelen. Wij bieden een passende logistieke oplossing.

Onze voordelen

  • Dedicated netwerk volgens GDP-richtlijnen
  • Volg zendingen met track & trace
  • Spoedleveringen en nachtdistributie mogelijk
  • Bundeling van zendingen voor zorginstellingen

Levering op elk gewenst moment

We bezorgen doordeweeks én in het weekend. Als het moet nog dezelfde dag of nacht. Omdat zorg nu eenmaal niet altijd kan wachten tot morgen.

Pakketbezorger medische bezorging Pakketbezorger medische bezorging

Geconditioneerd GDP-vervoer

Voor het transport van medicijnen gelden strenge eisen. Zo zorgen wij ervoor dat we volgens de GDP (Good Distribution Practice) richtlijnen bezorgen. Gedurende het gehele transport wordt de juiste temperatuur gewaarborgd en gemonitord. Zo blijven de kwaliteit en veiligheid van de zending gegarandeerd.

Ophalen en bezorgen binnen specifieke tijdvakken

Uiteraard komen we zendingen ook graag bij je ophalen. Op een moment dat het joú uitkomt. Of het nu gaat om een los pakket, of een verzameling pallets of stukgoed. En heb je iets dat bezorgd moet worden binnen een afgesproken tijdvak? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Medisch pakket bezorgen Medisch pakket bezorgen

Volg je zendingen met track & trace

Uiteraard zijn alle zendingen te volgen via track & trace, zo weten jouw klanten altijd wanneer wij komen en blijft je zelf ook gemakkelijk op de hoogte van de zending.

Alles weten over onze visie op zorg en logstiek?

Meld je dan nu aan voor een van onze digitale ontbijtsessies.

Meld je aan
Zorglogistiek

Alles weten over trends in zorglogistiek?

De zorg is continue in beweging en dat zorgt voor nieuwe logistieke stromen. Wij gaan samen met de zorg op zoek naar slimme logistieke oplossingen. Hierover lees je meer in ons digitale magazine. Met cases van o.a. Erasmus MC, GE Healthcare en Abena en de laatste trends.

Meer weten? We helpen je graag verder!