Extra@Home

Van fiets tot wasmachine: we bezorgen én installeren uw grote en zware artikelen

Wilt u uw klanten ook de beste service bieden? Met onze bezorg- en installatieservice zet u een stap extra. Van fietsen rijklaar maken, tuinsets in elkaar zetten tot het naar boven tillen en aansluiten van de wasmachine. Natuurlijk controleren we of de bestelling in orde is. En we nemen de verpakking en bijvoorbeeld de oude wasmachine mee. Zo genieten uw klanten nog sneller van hun aankoop.

Verwacht u een bestelling met Extra@Home? Bekijk hier het bezorgtijdstip

Extra opgeleid

Onze vakkundige bezorgers volgen regelmatig opleidingen over service, bezorging, plaatsing en installatie. We meten regelmatig de tevredenheid over onze dienstverlening onder consumenten om zo de beste service aan te blijven bieden. Zo maakt ú van uw bezorgmoment een servicemoment.

Bekijk de klantvideo van JYSK

Voordelen

Uw klant:

  • ontvangt zijn bestelling op het moment dat het hem het beste uitkomt. Binnen een tijdvak van drie uur (bijvoorbeeld tussen 15.00- 18.00 uur). Ook ‘s avonds en in het weekend. 
  • wordt automatisch geïnformeerd over de bezorgstatus per e-mail en/of sms en kan de bestelling volgen via Track & Trace.
  • kan oude apparatuur en verpakkingen aan ons meegeven. Deze worden via gecertificeerde bedrijven gerecycled. 
  • kan pinnen bij ontvangst van de bestelling.

Onze services

Drempelservice

Bezorging van zware producten over de eerste drempel

Topservice

Bezorging, plaatsing en installatie van uw zware pakketten

Inbouwservice

Ideaal voor het inbouwen van keukenapparatuur en witgoed

Bent u op zoek naar opslag en fulfilment van uw producten? Wij bieden ook fulfilment aan.

Ook extra service bieden aan uw klanten?

De mogelijkheden voor bezorgen en installeren nemen wij graag persoonlijk met u door. Uw wensen vertalen wij in een vrijblijvend advies dat past bij uw organisatie. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen, dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 088 – 86 86 830.

Uw gegevens

Alle gegevens met een * zijn verplicht.

Aanhef *
optioneel