Menu

Bezorg- en installatieservice XL-goederen

Laat jouw XL-producten bij je klant thuis bezorgen én installeren

Het monteren en installeren van zware producten, zoals TV’s, wasmachines en meubels kan voor jouw klanten lastig zijn. Met onze bezorg, installatie en montage service bied je jouw klanten een complete service. Jouw klanten worden extra blij van onze extra service en daarom is onze NPS twee keer hoger dan de gemiddelde NPS in de bezorgingsbranche.

De voordelen voor jouw klanten

  • Professionele bezorgservice, inclusief montage en installatie in de hele Benelux 
  • Bestelling volgen via Track & Trace 
  • Flexibele bezorgtijden (ook ’s avonds tot 20.00 uur en op zaterdag) 
  • Vakkundige bezorgers met hoge NPS 
  • Inleveren oude apparatuur/witgoed
Met de overname van JP Haarlem Delivery in 2017 hebben wij de montage van meubels aan onze dienstverlening toegevoegd. JP Haarlem Delivery is een logistiek dienstverlener die zich primair richt op de bezorging én montage van meubels in de Benelux.

Hoe werkt het?

Kies het service niveau

Jij kunt zelf bepalen welk serviceniveau je aan jouw klanten wilt bieden. Wij maken bijvoorbeeld fietsen rijklaar, zetten tuinsets in elkaar en sluiten wasmachines aan. Je hebt de keuze uit de drie onderstaande opties. Welke jij kiest, hangt af van hoeveel gemak je jouw klanten wilt bieden.

Drempelservice: bezorging van grote en zware producten over de eerste drempel

Topservice: Bezorging, plaatsing en installatie van grote en zware producten

Inbouwservice: inbouwen van keukenapparatuur en witgoed

Bekijk onze klantcase JYSK

Vraag direct een offerte aan

Als je ongeveer 1.000 orders per jaar hebt, is deze service zeker interessant. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen nemen we dan jouw wensen door.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten voor jouw (web)winkel, dan kun je ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereiken op ons telefoonnummer 088 - 86 86 830 (alleen voor zakelijk).

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel