Verpakkingen en verpakkingsmateriaal

Al je zakelijke zendingen goed verpakt

Het kan een hele uitdaging zijn om je zendingen veilig, efficiënt en duurzaam te verpakken. Gelukkig bestel je nu in onze webwinkel een ruim assortiment aan dozen, tape en andere benodigdheden tegen een gereduceerd tarief. Je krijg namelijk vaste korting op basis van je contract. Je bestelt dus net zo voordelig diverse formaten waardoor je eenvoudig de hoeveelheid lucht in je pakketten vermindert. En dat is beter voor het milieu.

Voordelen van verpakkingen bestellen bij PostNL

  • Altijd de juiste verpakking voor je pakketten
  • Vaste procentuele korting, dus ook bij kleine aantallen
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd
  • Betaling via je reguliere factuur van PostNL
  • Gratis bezorging vanaf 150 euro

Klantcase Shoppartners

'Het grote voordeel voor ons is dat we PostNL alles konden krijgen wat we maar wilden hebben, plakband, etiketten, dozen, alles. Dat is heel fijn om 1 aanspreekpunt te hebben. In plaats van 12 leveranciers doen we nu nog maar zaken met 2.'

Misha Kraakman van Shoppartners

Download klantcase

Hoe werkt het?

Vul het formulier op deze pagina in, vervolgens ontvang je van ons je persoonlijke inloggegevens voor de zakelijke webwinkel. Daarmee bestel je eenvoudig de dozen en benodigdheden met een vaste, procentuele korting. Die is afhankelijk van je contract met ons. Bovendien bespaar je met de juiste dozen weer op lucht in je pakketten. En dat is weer vriendelijker voor het milieu. 

De bestellingen worden vervolgens automatisch op je reguliere factuur meegenomen. Het levert je dus geen extra administratie op.

Wat kost het?

Afhankelijk van het aantal pakketten dat je per jaar verstuurt, ontvang je een procentuele korting op het gehele verpakkingen-assortiment in onze webwinkel. Ook als je kleine aantallen bestelt. Daarnaast bezorgen we de goederen gratis wanneer je voor meer dan 150 euro bestelt.

Wil je advies over de juiste verpakkingen voor jouw bedrijf?

Onze verpakkingsexperts helpen je graag! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Uw gegevens

Heeft u al een contract bij PostNL?
optioneel