Kledingverzendzakken

Verstuur je kleding duurzaam

Kleding versturen? Met een kledingverzendzak past het gewoon door de brievenbus. Dat scheelt jou kosten, en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn.

De voordelen van kledingverzendzakken

  • Past door de brievenbus

    Zo bespaar je op verzendkosten, en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn.

  • Eigen logo en huisstijl mogelijk

    Opvallen met je eigen verpakking? Personaliseer de verzendverpakking met je eigen logo en huisstijl!

  • Beter voor het milieu

    Een verzendzak is herbruikbaar. Je klant kan kleding dus makkelijk retourneren in dezelfde verpakking. Bovendien verpak je geen lucht. Wel zo duurzaam!

Bart van Trojen, La Dress

"De Do Good Bag was perfect voor ons vanwege drie redenen. Hij kan door de brievenbus. Dan ben je bij voorbaat al duurzaam als je in één keer kunt bezorgen. We besparen hiermee ook een hoop lucht in de verpakking. Daarnaast is het van gerecycled materiaal dat FSC-gekeurd is. En je kunt hem als retourenvelop gebruiken doordat er twee plakstrips op zitten."

Welke verzendzak past bij jouw product?

Papieren verzendzak

88% van de consumenten vindt dat er minder plastic moet worden gebruikt. Kies daarom voor papier, duurzaam en stevig!

Plastic verzendzak

Ga je liever voor een goedkope verzendzak? Onze plastic verzendzakken zijn rekbaar en gaan langer mee dan papieren varianten.

Eigen ontwerp

Het ziet er direct een stuk professioneler uit als je je verpakkingen in huisstijl drukt. Dus personaliseer ook je verzendzakken!

Jan Willem van Laar, Groenendijk Bedrijfskleding

"Plastic verzendzakken passen natuurlijk niet bij onze duurzame ambitie. We vroegen PostNL en een andere verpakkingenleverancier om mee te denken over een groen alternatief. We vergeleken de opties kritisch op basis van prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We hebben verschillende verpakkingen uitgebreid getest. En de papieren verzendzak van PostNL kwam als winnaar uit de bus. Dat verraste ons, dat PostNL die kennis en producten ook in huis had."

Wij helpen je graag verder

Wil jij ook slimmer verpakken? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.