Direct mail

Opvallen met geadresseerde post

Wil je klanten informeren, ze benaderen met een mooi aanbod of nieuwe klanten vinden? Met geadresseerde post direct op de deurmat van je klant krijgt jouw boodschap de aandacht die het verdient. Van alle communicatiemiddelen zorgt direct mail nog steeds voor een hoge respons.

Voordelen van direct mail

 • Combinatie van fysiek én online geeft beter resultaat dan alleen online
 • Valt meer op dan e-mail of andere online middelen
 • Geen toestemming van de geadresseerde nodig; wel bij e-mail of bellen
 • Optimale beleving, bijvoorbeeld door formaat of zelfs geur
 • Gratis advies over verzending via onze premium partners

Hoe werkt direct mail?

Heel simpel in 4 stappen. Bekijk de video.

Stel jezelf de volgende vragen voor maximaal resultaat

 1. Wat wil ik bereiken met mijn direct mail?
  Benieuwd naar welk soort direct mail voor het grootste klantbereik zorgt: een gepersonaliseerde ansichtkaart, een brief met flyer, een selfmailer of een envelop met een kleine attentie? We adviseren je graag aan de hand van je doelstellingen.
 2. Welke klanten benader ik?
  Met een direct mail kun je jouw klanten gewoon benaderen binnen de geldende wet- en regelgeving. Makkelijk als je al een klantenbestand hebt, maar natuurlijk ook interessant om nieuwe klanten te benaderen.
 3. Hoe laat ik mijn direct mail drukken?
  Laat je direct mail afdrukken door een drukker of door één van onze premium partners. Wij geven je hier graag advies over.
 4. Wat is het beste verzendmoment?
  Je wordt begeleid door onze direct mail experts die voor jou bekijken welk verzendmoment het beste past. Heeft het spoed? Het kan altijd snel voor je worden geregeld.

Tips en inspiratie nodig?

Wil je met je direct mail aan de slag, maar kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij de Kracht van aandacht. Hier hebben we alle inzichten over direct mail voor je op een rij gezet. Voor iedereen die de aandacht van zijn doelgroep wil pakken.

Ontdek de Kracht van aandacht

Direct versturen?

Heb je een direct mail die je naar je doelgroep wilt versturen? Dan bekijken we samen hoe we die het beste in de gewenste oplage kunnen bezorgen. Heb je vragen over de verpakking? Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden graag met je door.

Wat kost het?

De kosten hangen af van de vorm, oplage en gewenste bezorgsnelheid van je direct mail. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

PostNL Communicatie Services is nu Paragon

Meer weten over multichannel klantcommunicatie?

Naar Paragon