Flexibele bezorgtijd en -plaats

Met flexibele bezorgopties bied je jouw klanten meer controle over de bezorging. Wij bieden de mogelijkheid om pakketten gegarandeerd voor 10.00 of 12.00 uur te laten bezorgen. Maar ook op zondag of juist op een afhaalpunt.

Bestellen tot middernacht

Wist je dat veel klanten aan het einde van de dag bestellingen plaatsen die ze de volgende dag al nodig hebben? Met onze fulfilment kunnen jouw klanten tot middernacht bestellen en krijgen het de volgende dag geleverd. Zij krijgen dus wat je belooft, elke dag van de week. Handig voor als jouw klant een avond doorwerkt.

Eenvoudig bestellen

Inzicht in het tijdvak waarin we pakketten leveren? Een automatische adrescheck, zodat het adres direct ingevuld wordt? Het maakt bestellen voor jouw klant gemakkelijker. Met onze technische oplossingen regel je dit automatisch.

Dezelfde dag bezorgd

42% van alle zakelijke bestellers komt vaker bij je terug als je zakelijke zendingen binnen 24 uur bezorgt. Met onze koeriers- en expressdienst kun je jouw zakelijke zendingen vandaag nog laten bezorgen. Is jouw zending kwetsbaar, kostbaar of vertrouwelijk? Onze koeriers bezorgen met de grootste zorg.

Wat zeggen onze klanten?

“PostNL vervoert al onze typen producten in één keer naar de retailer, dat vinden we heel fijn. Daarnaast vinden we de betrouwbaarheid van PostNL belangrijk: pakketten moeten op tijd komen en we willen graag inzicht hebben in waar het pakket is.”

Coen van Hout Hallmark

“De samenwerking met PostNL bevalt heel goed, omdat PostNL een proactieve speler is die ons helpt groeien op het gebied van B2B e-commerce.”

Jacco van Beusekom Vendrig Packaging

Meer inzicht in B2B e-commerce?

De afgelopen jaren heeft B2B e-commerce een significante groei doorgemaakt. Wat is de verwachting voor de toekomst? En hoe kopen zakelijke bestellers online en wat zijn hun behoeften? Download het B2B E-commerce Markt Monitor rapport van 2022 nu!