Retouren

Retouren

Alles wat je moet weten op een rij

Meer uit je retouren halen? Start dan hier! Want we hebben in een e-magazine een compleet overzicht verzameld van alles wat je moet weten over retouren in e-commerce.

Download het magazine

Minder retouren magazine (cover)

We duiken in de wereld van retouren en verzamelen in een magazine praktische tips voor jou als e-commerce ondernemer. Ook delen we praktijkvoorbeelden VodafoneZiggo en Sportshop.com. Want het managen van retouren is misschien wel de grootste troef die je als e-commerce ondernemer zélf in de hand hebt.

Download het magazine

Hoe zet Perfectly Basics retouren in?

Peter Blaas, Perfectly Basics:

"We zien dat een goed retourproces enorm bijdraagt aan het succes van onze business!"

Hoe regelen zij het?

Hoe regelen zij het?

Leg je de focus op het verminderen van retouren of kijk je met smart uit naar retourzendingen? Wij vroegen het aan Sportshop.com, Schijvens en VodafoneZiggo.

Je retourproces slim inregelen

Je retourproces slim regelen

Van antwoordnummer tot XL-retouren en via retour aan de deur weer terug: bekijk hoe we retourprocessen makkelijker kunnen maken.

Facts & figures

Facts & figures

We hebben alle belangrijke retourcijfers en -feiten uit onderzoek, documentaires en expertgroepen hapklaar voor je op een rij gezet. Even scannen en je bent weer op de hoogte.

Tips voor jouw retouren

Tips voor jouw retouren

Een handige retourenflow met tips die je kan doorlopen voor jouw e-business. Heb je aan alles gedacht? Check het met de retourenflow.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

optioneel