Menu

Wijziging in bezorging rond de feestdagen

Ook rond de feestdagen doen wij er alles aan om uw post en pakketten op tijd te bezorgen. U kunt ons daarbij helpen door uw post en pakketten op het juiste moment aan te bieden. Op deze pagina vindt u een overzicht van de wijzigingen in aanlever- en bezorgdagen. Houd er rekening mee dat de meeste PostNL-locaties op feestdagen gesloten zijn.

Post

Pakketten

Rouwpost

Verstuurt u rouwpost rond de feestdagen? Dan bezorgen we deze de eerstvolgende werkdag of op zaterdag. Let bij het versturen op het volgende:

  • Frankeer rouwpost met de speciale rouwpostzegel en gebruik de verzendset voor rouwkaarten. Deze is verkrijgbaar bij onze webshop, in het postkantoor of via uw uitvaartverzorger.
Lees meer over rouwpost

Medische post

Volg de verzendinstructies die u heeft ontvangen van de instantie waar de medische zending naartoe moet. Doe medische post niet in de oranje straatbrievenbus, maar geef die af aan de balie van een postkantoor. Wij bezorgen uw medische post dan de eerstvolgende bezorgdag. Op zondagavond kunt u medische post versturen via één van de 500 speciale medische brievenbussen.

Lees meer over Medische post

Haal- en brengservice

Tijdelijke bedrijfssluiting

Is uw bedrijf rond de feestdagen gesloten? Geef dit dan aan ons door via Mijn PostNL. Doe dit uiterlijk één werkdag van tevoren. Is uw bedrijf weer geopend? Dan komen we weer bij u langs op de eerstvolgende afgesproken haal-/brengdag. Wilt u de post voor uw bedrijf door ons laten doorzenden? Kies dan voor onze doorzendservice.

Meer volume

Verwacht u rond de feestdagen meer post en pakketten te versturen dan in uw haalservicecontract is opgenomen? Laat dit dan graag uiterlijk één dag van te voren aan ons weten. U kunt de verwachte hoeveelheid zelf aanpassen in Mijn PostNL.

Zie ook: