Terug naar home
Terug naar home

Bijzondere momenten

Post- en pakketbezorgers van PostNL komen iedere dag in elke straat en zien wat daar gebeurt. Door gebruik te maken van dit hechte netwerk kunnen we bijdragen aan meer verbondenheid, contact en aandacht voor elkaar in de samenleving. Zo bezorgen we bijzondere momenten.

Projecten met impact

Samen met maatschappelijke organisaties werken we aan projecten die ertoe doen. Projecten waarbij mensen die het moeilijk hebben, een steuntje in de rug krijgen. Zo bezorgen we cadeaus voor Stichting Jarige Job en kaarten voor het Ouderenfonds en je vindt ons ook bij de buurthuiskamers van het Leger des Heils.

Dit zijn wij

Het bestuur bestaat uit betrokken PostNL’ers en externe leden uit de maatschappij. Mensen die willen verbinden en willen bijdragen aan een samenleving waarin we allemaal meedoen. Door onze krachten te bundelen maken we zo nog meer impact.

Een helpende hand

We helpen mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. We bezorgen speciale kaartjes en pakketjes op bijzondere momenten, we zamelen in, we melden eenzaamheid, steunen ontmoetingsplekken en helpen deuren te openen zodat mensen zich weer verbonden voelen met de samenleving. Ook roepen we regelmatig mensen op om mee te helpen en bij te dragen. Zo kunnen we samen met andere organisaties ervoor zorgen dat mensen zich weer verbonden voelen met elkaar en met de samenleving.

Samenwerking Leger des Heils

Veel volwassenen zijn wel eens eenzaam. Dan is het fijn als er in de buurt een plek is waar je thuiskomt en gezien wordt. Dat zijn de buurthuiskamers van het Leger des Heils. Iedereen is er welkom - voor een kop koffie en een praatje. Bij de buurthuiskamers plaatsen we pakket- en briefautomaten. Zo maken we de buurthuiskamers meer bekend bij mensen in de buurt.

In cijfers

 • 80.000 verjaardagscadeaus

  Jaarlijks halen we meer dan 80.000 verjaardagscadeaus op voor kinderen die het thuis minder breed hebben.
 • 230.000 kerstkaartjes

  230.000 kerstkaartjes worden verstuurd aan eenzame ouderen via de samenwerking met het Ouderenfonds.
 • 10 gemeenten

  In 10 gemeenten zijn bezorgers alert op signalen van eenzaamheid.
 • 6.000 pakketten

  6.000 pakketten naar basisscholen voor de Koningsspelen.

Vragen of opmerkingen?

Neem voor vragen of opmerkingen over het PostNL Bijzondere Momenten Fonds contact met ons op via e-mail.