Start het nieuwe jaar met een mooi gebaar: doneer een cadeau aan Jarige Job

Voor de vijfde keer organiseert PostNL aan het begin van het nieuwe jaar de grote inzamelingsactie voor Stichting Jarige Job. De hele maand januari kan iedereen gratis speelgoed opsturen naar Jarige Job. Jarige Job zorgt ervoor dat de cadeaus terechtkomen bij de kinderen in Nederland die dat het hardst nodig hebben. Een goede start van het nieuwe jaar, doe je met een #mooigebaar

De feestdagen zijn voor veel families echt iets om van te genieten, met stapels cadeaus onder de boom. Maar in Nederland zijn er helaas steeds meer gezinnen waar er niet genoeg geld is, ook niet om de verjaardag van een kind te vieren. Daarom vraagt PostNL iedereen die een cadeautje over heeft, om dat te doneren voor een ander kind. Stichting Jarige Job gebruikt deze cadeaus voor de speciale verjaardagsbox. Daar zit alles in wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. Samen zorgen we ervoor dat kinderen die het thuis minder breed hebben toch een mooi feestje kunnen bouwen.

Gratis verzendlabel

PostNL stelt de verzendlabels voor de cadeaus voor Jarige Job de hele maand januari gratis beschikbaar. Cadeautjes kunnen worden meegegeven aan de pakketbezorger of ingeleverd bij een PostNL-punt in de buurt. Kijk voor meer tips en richtlijnen op Doneer aan Stichting Jarige Job.

De samenwerking met Stichting Jarige Job is een van de projecten van het PostNL Bijzondere Momenten Fonds. Het aantal ingezamelde cadeaus is gestegen van 61.000 cadeaus in 2019 naar 80.000 in 2021 tot 95.000 cadeaus in het afgelopen jaar.