Jarige job

Ieder kind verdient

een verjaardag

Help Stichting Jarige Job

Wij steunen Stichting Jarige Job

Help jij ook mee?

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. € 35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! We steunen Stichting Jarige Job inmiddels 5 jaar en bezorgen de verjaardagsboxen bij gezinnen.

Actie Bruna

Van 6 september t/m 3 oktober 2021

Koop en doneer een cadeautje in een van de Bruna-winkels. Van 6 september t/m 3 oktober 2021 kun je een cadeautje kopen en meteen doneren in de speciale inzamelbox bij de balie. PostNL zorgt er samen met Stichting Jarige Job voor dat alle cadeautjes bij de ouders van de kinderen terecht komen. Zo maken we samen een mooi gebaar. Help je mee?

Naast de actie met Bruna kan Stichting Jarige Job ook op andere manieren jouw hulp goed gebruiken.

Hoe kan ik helpen?

Samenwerking met Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. € 35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!