Geconditioneerd vervoer

Medicatie met aandacht bezorgd

Geconditioneerd vervoer nodig voor zorgproducten zoals medicijnen en vaccins? We bezorgen volgens de GDP-norm aan bedrijven en aan huis.

Voordelen van geconditioneerd vervoer

 • Vervoer volgens de GDP-norm

  Je producten zijn in goede handen bij onze GDP-getrainde bezorgers. We vervoeren alles beveiligd, hygiënisch én op de juiste temperatuur.

 • Snelle bezorging

  Met ons grote eigen netwerk bezorgen we al je zorgproducten binnen 24 uur in de hele Benelux. Extra hulp nodig? Dan zijn we flexibel en denken we mee.

 • Realtime volgen met track & trace

  Verstuur je direct naar de patiënt? Dan is je pakket te volgen via track & trace. Voor extra zekerheid kun je de temperatuurdata bij ons opvragen.

Hoe werkt het?

Wij bezorgen jouw medicijnen met ons speciale Pharma & care netwerk. Zo weet je zeker dat de kwaliteit en werking van de medicatie gegarandeerd is. Wij loggen standaard de temperatuur, leveren van alle zendingen een afleverbewijs af en informeren je proactief over de bezorging.

Geconditioneerd vervoer bij PostNL

 • Overal de juiste temperatuur

  Met onze geconditioneerde oplossingen weet je zeker dat we jouw medische zendingen op de juiste temperatuur vervoeren. Ook bij overslag. Je kunt kiezen uit standaard GDP-transport en 3 temperatuurzones: Vries ( tot -20°C), Cold (2 tot 8°C) en Ambient (15 tot 25°C).

 • Specialisten bij klantenservice

  Je krijgt een vast contactpersoon met oog voor je business en kennis van je verzendprofiel. Daarnaast staat er een meertalige klantenservice voor je klaar die getraind is in GDP. Rapportage ontvang je op dag-, week- en/of maandbasis.

 • Voor alles een oplossing

  We bezorgen alles: van losse pakketten tot pallets en rolcontainers. Bovendien hebben we een groot logistiek netwerk in de Benelux. Daardoor zijn we flexibel en vinden we overal een goede oplossing voor.

Aan wie we bezorgen

We bezorgen aan bedrijven én aan huis. En helemaal volgens de wensen van jouw klanten. Ons gekoelde transport is speciaal afgestemd op het verzenden van zorgproducten en medicatie binnen de hele zorgketen. Van producent en groothandel naar iedere zorgaanbieder in de Benelux. En direct naar de patiënt aan huis.

Vaccins

Vaccins vervoeren we volgens de RIVM- en GDP-richtlijnen. En voor extra zekerheid kun je op ieder moment de locatie en temperatuur van je zending opvragen.

Wat zeggen onze klanten?

"Onze klanten moeten op de kwaliteit van ons geneesmiddelenassortiment kunnen vertrouwen. Met het GDP transport van PostNL Pharma & Care waarborgen we dat onze medicijnen onder optimale condities worden bewaard en vervoerd, van de fabrikant tot in de winkels."

Fardoe Boonen Supply Chain Directeur Etos

“Onze grootste uitdaging is de dagelijkse logistieke puzzel. Medicijnen moeten op tijd, zorgvuldig en soms zelfs beveiligd of gekoeld bezorgd worden. Punctualiteit en snel schakelen zijn daarom belangrijk voor ons.”

Bertus Buffinga Logistiek Manager bij Medcor

Hoe kunnen we je helpen met geconditioneerd vervoer?

Laat het ons weten. We helpen je graag.Waar we je nog meer bij kunnen helpen

Medische zendingen voor zorginstellingen en bedrijven

We bezorgen medische zendingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen bij bedrijven, laboratoria en ziekenhuizen.

Bezorging van medische goederen aan huis

Consumenten bestellen vandaag de dag van alles online. Ontdek hoe we veilig en betrouwbaar zorgproducten bij ze bezorgen.