Efficiënte zorglogistiek

Jouw producten met zorg geleverd

Als zorgprofessional of logistiek manager helpen we je met betrouwbaar vervoer van zorgproducten volgens de Good Distribution Practice (GDP). Zo kun jij je helemaal richten op wat er toe doet: de zorg.

Geconditioneerd vervoer

Verstuur je producten zoals vaccins en medicijnen? Die vervoeren we volgens de GDP norm. Dus op constante temperatuur, beveiligd en hygiënisch.

Medische zendingen voor zorginstellingen en bedrijven

We bezorgen medische zendingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen bij ziekenhuizen, laboratoria, groothandels en medische bedrijven.

Bezorging van medische goederen aan huis

Mensen willen meer grip op hun eigen zorgproces en ontvangen zorg steeds vaker thuis. Ontdek hoe we veilig en betrouwbaar zorgproducten bij ze bezorgen.

"Met gedetailleerde data van PostNL kunnen we onze service optimaliseren, en producten efficiënt en snel leveren op een moment dat het voor de zorginstelling goed uitkomt."

Arthur Eerdmans, GE Healthcare

Huub Zijlstra, General Manager Health PostNL:

“Als je kijkt naar wat wij vanuit andere sectoren hebben geleerd, dan zie je dat we in de e-commerce branche de consument controle hebben gegeven over het ontvangstmoment. En dat zouden we met slimme logistiek in de zorg ook kunnen doen.”

Hulp nodig bij je zorglogistiek?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op. Onze experts denken graag met je mee.