Post versturen

Verstuur je 1 brief of juist een grote mailing? Als zakelijke klant verstuur je post op de manier die bij jouw bedrijf past.

Pakketten versturen

Laat je pakketten betrouwbaar bezorgen met verschillende verzend-, bezorg- en retouropties. En maak het je klanten gemakkelijk in binnen- en buitenland.

Ontvangen

Post en pakketten ontvangen op de manier die het beste bij jouw bedrijf past? Kies voor een postbus, antwoordnummer of de brengservice.

Logistieke oplossingen

Op zoek naar een logistieke partner die jou het totale goederenvervoer uit handen neemt? Wij vervoeren je goederen snel en veilig in heel Europa. Met oplossingen op maat voor iedere ondernemer, van klein tot groot.

Dataoplossingen

De sleutel tot jouw succes als webwinkel ligt in data. Hét middel voor een hogere klanttevredenheid, meer conversie, en lagere kosten. We helpen je met innovatieve dataoplossingen als de adrescheck, klant in beeld en de postcodetabel.

Ben je toevallig hiernaar op zoek?

Regelmatig versturen

Meer dan 2 pakketten per week? Word klant en ontdek het gemak voor jou en je klant.

Postzegels kopen

Bestel eenvoudig online 200 zelfklevende postzegels op rol voor je post tot 20 gram.

Bezorgen & installeren

XL-producten laten bezorgen én installeren? Zet een stapje extra voor je klanten met Extra@Home.

Duurzaam bezorgd

We willen onze impact op het klimaat zo klein mogelijk maken. Daarom rijden we steeds meer elektrisch, vervangen we fossiele brandstoffen door duurzame alternatieven en bezorgen we steeds meer op de fiets. En waar we nu nog geen CO2 kunnen reduceren, compenseren we. Op die manier garanderen we dat jouw post en pakketten van deur tot deur in heel Europa CO2-neutraal worden bezorgd. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met duurzame logistiek?