Fulfilment en bezorging onder één dak

Uw bestellingen het snelst van @ naar B

Uw klanten bepalen liever zelf waar en wanneer ze hun bestelling ontvangen. Uw klanten krijgen wat u belooft, elke dag van de week én 365 dagen per jaar. Dat vraagt om logistieke flexibiliteit van uw organisatie. Met onze fulfilment oplossingen biedt u die flexibiliteit. Wij bewaren, picken en verpakken onder één dak en bezorgen uw bestellingen waar én wanneer u dat wilt. Dat zorgt ervoor dat uw bestellingen het snelst van @ naar B gaan. Van het verwerken van uw orders tot het optimaal beheer van uw webwinkelvoorraad. Zo heeft u meer ruimte om te ondernemen.

Altijd zeker van een bestaand afleveradres? Gebruik de Adrescheck-api voor realtime check op (inter-)nationale adressen.

De voordelen van onze fulfilment

  • Persoonlijk contact
  • Late cut-off tijd van 24.00 uur
  • Flexibele Bezorgopties zoals ‘Same day’ of ‘Avondbezorging’
  • Snelle verwerking van retouren
  • Internationaal versturen en retourneren

Vast aanspreekpunt

Wij geloven in persoonlijk contact. Een vaste klantmanager waarbij u terecht kunt met al uw vragen over onze fulfilment oplossingen. Uw klantmanager behartigt uw belangen en is altijd op de hoogte van de actuele status van het logistieke proces. En uw klantmanager kan u ook proactief adviseren over verbeteringen in dagelijkse processen of eventueel nieuw in te richten processen.

Bekijk de verhalen van onze klanten

Hoe werkt onze fulfilment?

Uw vaste klantmanager maakt samen met u een overzicht van alle zaken die komen kijken bij de verwerking van uw orders. Dit wordt helemaal afgestemd op uw behoeften. Ook bespreken wij welke werkzaamheden u zelf wilt blijven doen en welke processen u aan ons uitbesteedt. Deze processen richten we zo in dat ze naadloos op elkaar aansluiten waardoor uw orders optimaal en efficiënt worden verwerkt. En uiteraard kunt u op ieder moment uw voorraden, orderstatus en track & trace-data bekijken. 

Alle voordelen van onze fulfilment oplossingen hebben wij nog even voor u op een rij gezet.

Razendsnelle inslag

Realtime inzicht in uw voorraad

Late cut-off tijd van 24.00 uur

7 dagen per week fulfilment

Doeltreffende orderpicking

Snelle verwerking van retouren

Naadloze integratie met uw webwinkelsysteem

Flexibele Bezorgopties

Bezorging en installatie van grote goederen

Internationaal versturen en retourneren

Meer weten over onze fulfilment?

De mogelijkheden voor fulfilment nemen we graag persoonlijk met u door. Uw wensen vertalen wij in een vrijblijvend advies dat past bij uw organisatie. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u al vragen, dan kunt u ons ook bereiken via 088 – 86 86 820 (van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur) of fulfilment@postnl.nl.

Uw gegevens

Let op: alle velden met een * zijn verplicht

Aanhef *
optioneel