Transport en logistiek binnen Europa

Verstuur je goederen betrouwbaar en snel

Ben je op zoek naar een logistieke vervoerder die voor jou het totale goederenvervoer uit handen neemt in heel Europa? Wij regelen het voor je. Van pallets en rolcontainers tot aan het versturen van goederen volgens de GDP-norm. Samen met de beste vervoerpartners van Europa zorgen we er voor dat je klanten jouw goederen snel en in goede staat ontvangen.

Wil je incidenteel een pallet binnen Europa versturen? Verstuur dan met Cheapcargo.com.

Regel direct

Je kunt ons ook bereiken op 088 - 868 68 87 van 08.30 - 17.00 uur (ma t/m vr)

Voordelen transport Europa

  • Vervoer van alle type zendingen, rolcontainers tot pallets
  • Samenwerking met de beste internationale vervoerpartners
  • Eén vast aanspreekpunt voor al je zendingen
  • Ontvang up-to-date informatie over de status van je zending
  • Snelle levering dankzij ons uitgebreide Europese distributienetwerk

Hoe werkt het?

Wij bezorgen je goederen samen met de beste transportbedrijven en vervoerders in ons uitgebreide Europese distributienetwerk. Hierdoor komen je goederen snel, veilig en in goede staat aan bij je klanten. 

Regel je Europese transport in 5 stappen

  1. Bij ons kies jij zelf je gewenst ophaallocatie en tijd. Dit doe je eenvoudig via Mijn PostNL. Dit is de gratis online omgeving waarin je al je zendingen klaar maakt voor verzending. Je ontvang vervolgens van ons één factuur. Wel zo overzichtelijk.
  2. De pallets en rolcontainers halen we bij je op. Of het nu gaat om een winkelstraat of industrieterrein, dit is voor ons geen probleem.
  3. Voor het vervoer van je goederen werken we samen met de beste logistieke partners in Europa. Al deze landenspecialisten hebben uitgebreide kennis van lokale regelgeving, openingstijden van winkels en vervoersmogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat jouw levering in goede staat bij je klanten aankomt.
  4. Als je goederen onderweg zijn, dan houden we je op de hoogte van je zending. Heb je toch een vraag? Bij ons heb je één aanspreekpunt voor al je zendingen. Deze accountmanager heeft direct contact met de planners en chauffeurs. Zo weet je direct wat de status is van je zending(en).
  5. We zorgen voor een snelle bezorging. Ook zenden we je goederen net zo makkelijk naar bedrijven als consumenten. 

Combi collectie van goederen 

Heb je verschillende soorten goederen die je in één keer wilt versturen? Wij halen je pakketten, rolcontainers, pallets en stukgoederen in één keer bij je op. Vervolgens sorteren we je goederen zorgvuldig en vervoeren we ze via het meest passende netwerk naar jouw klanten. Zo zijn wij de one-stop-shop voor al je zendingen.

Speciaal transport in heel Europa 

Vraagt je transport meer aandacht dan normaal of moet het voldoen aan specifieke eisen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Zo bieden we je met speciaal transport altijd een passende transportoplossing. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van medicijnen of medische hulpmiddelen volgens de GDP-norm. Ben je op zoek naar een transportoplossing op maat? Daar denken we graag over mee.

Vragen over je zending?

Maak je al gebruik van onze dienstverlening en heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via 023 567 72 10 of via ops.cargoservice@postnl.nl.

Meer informatie of een offerte op maat? 

We helpen je met verschillende transportoplossingen in heel Europa. Ook als je een specifieke vervoerwens hebt. Ga vrijblijvend met ons in gesprek. Neem contact met ons op via 088 868 68 87 of laat je gegevens achter voor meer informatie.