Menu

Transport Europa

Betrouwbaar transport binnen Europa, van een enkel pakket tot complete trailer lading

PostNL Euro Freight biedt de transport oplossing voor zakelijke zendingen op de Europese markt. Als one-stop-shop specialist verzorgt PostNL Cargo het transport van een enkel pakket tot complete trailer lading. Uw exportgoederen zijn bij ons in betrouwbare handen, zo zorgt u ook voor tevreden klanten buiten Nederland.

Wilt u geconditioneerd transport voor de verzending van healthcare producten? Maak gebruik van Pharma & Care.

Wilt u vracht verzenden binnen de Benelux? Maak gebruik van Transport Benelux.

Voordelen Transport Europa

  • Betrouwbaar Europees dekkend netwerk
  • Maximale ontzorging dankzij one-stop-shop
  • Volgbaar via Track & TraceĀ 
  • Landenspecialist in elke Europese land
  • Dedicated account support

Wat kost het?

Geen enkele zakelijke verzender is hetzelfde. Zeker niet als het gaat om de export van goederen naar andere landen. Daarom gaan we vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden van transport binnen Europa. Neem contact op met uw PostNL accountmanager of laat uw contactgegevens achter voor een informatiegesprek. Heeft u een acute vervoersvraag over transport naar een Europees land, neem dan contact op met onze planning (023-5677210).

Hoe werkt het?

Wij vervoeren uw zakelijke stukgoederen en pallets vanuit Nederland via een landenspecialist in elk Europees land. Hierdoor werken wij in Europa samen met de beste vervoerders. Natuurlijk is het mogelijk om uw zendingen met Track & Trace te volgen. Ook kunt u zien wie de zending in ontvangst heeft genomen.

Graag komen wij met u in contact om de beste export transportoplossing met u in te richten.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie of een offerte op maat? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel
Optioneel

Zie ook