Menu

Zakelijke Postbus

Uw post ’s ochtends vroeg beschikbaar

Met een Postbus ligt uw post ’s ochtends vroeg al voor u klaar. Bovendien geeft u uw correspondentie hiermee een zakelijke uitstraling. Is een poststuk te groot of ontvangt u meer post dan er in uw postbus past? Geen probleem! Wij bewaren deze achter de postbusbalie of doen deze in de speciale ‘volumebox’.

Geen tijd om uw post op te halen? Laat uw post ’s ochtends vroeg bezorgen met de Brengservice.
Meer respons op uw commerciële post? Kies voor een Antwoordnummer.

De voordelen van een Postbus

  • Geschikt voor het ontvangen van post en pakketten
  • ’s Ochtends vroeg al beschikken over uw post*
  • Professionele uitstraling 
  • Persoonlijke en zakelijke correspondentie eenvoudig van elkaar scheiden
* Met uitzondering van pakketten en aangetekende zendingen

Wat kost het?

De abonnementskosten van een Postbus bedragen 209,50 euro per jaar excl. btw (253,50 incl. btw). Daarnaast betaalt u een eenmalig starttarief van 39 euro excl. btw (47,19 incl. btw).

Uw Postbusabonnement heeft een looptijd van één jaar, en wordt telkens met een jaar verlengd. U betaalt jaarlijks via automatische incasso.

Waar is de dichtstbijzijnde postbuslocatie?

Tijdens de aanvraag van uw Postbus wordt automatisch de dichtstbijzijnde locatie geselecteerd. Er zijn in Nederland ruim 800 Postbuslocaties.

Met uw Postbus kunt u vrijwel alle soorten post ontvangen. Alleen post verstuurd met een Betaalservice ontvangt u niet in uw Postbus.

Grotere pakketten en grote hoeveelheden post die niet in uw Postbus passen, bewaren wij apart voor u op de Postbuslocatie. Natuurlijk ontvangt u dan een bericht in uw Postbus.

Postbus aanvragen

U kunt uw postbus aanvragen met uw Mijn PostNL-account.

Postbus aanvragen in Mijn PostNL

Heeft u nog geen Mijn PostNL-account?

Mijn PostNL-account aanmaken

U heeft post

Wilt u graag van tevoren weten of u die dag post ontvangt in uw Postbus? Meld u dan aan voor onze berichtenservice ‘U heeft post’. We sturen u dan iedere ochtend vóór 8.00 uur een e-mail waarin staat hoeveel post u die dag ontvangt. Zo voorkomt u onnodige ritten naar uw Postbus. 

Meer over ‘U heeft post’

Openingstijden

De meeste Postbuslocaties zijn geopend vanaf 8.00 uur.

Bezorging

Voor post verstuurd op maandag t/m vrijdag geldt dat u deze de volgende dag in uw Postbus ontvangt. Post verstuurd in het weekend ligt op dinsdag voor u klaar.

Wat is een Postbus?

Een Postbus is uw persoonlijke plek buiten uw kantoor of huisadres om post te ontvangen. De Postbus bevindt zich altijd op een PostNL-locatie. De post is op de meeste locaties al vanaf 8.00 uur beschikbaar. Dat is eerder dan wanneer u de post op uw eigen adres laat bezorgen.

Zakelijk nieuws

Meld u aan voor onze zakelijke nieuwsbrief.

optioneel
optioneel
optioneel
optioneel