Menu

Zakelijke postbus

Je post ’s ochtends vroeg al beschikbaar

Wil jij voor de werkdag begint al je post lezen? Dat kan! Want als de postbuslocatie open gaat, heb jij je zakelijke post in handen. Is een poststuk te groot of ontvang je meer post dan in de postbus past? Geen punt. Je post bewaren we achter de balie of in de speciale volumebox.

De voordelen van een zakelijke postbus

  • Geschikt voor het ontvangen van post en pakketten
  • ’s Ochtends vroeg al beschikken over je post*
  • Professionele uitstraling voor je bedrijf  
  • Je persoonlijke en zakelijke correspondentie makkelijk van elkaar gescheiden
* Met uitzondering van pakketten en aangetekende zendingen. Deze kunnen ook later op de dag afgeleverd worden.

Hoe werkt het?

Met een postbus heb je een persoonlijk postadres buiten je kantoor of huisadres. De postbus is altijd gevestigd op een PostNL-locatie en al vanaf openingstijd beschikbaar. Op de meeste locaties is dit al vanaf 8.00 uur. Dat is eerder dan wanneer u de post op uw eigen adres laat bezorgen. 

Welke post ontvang je in je postbus?

Met je postbus kun je bijna alle soorten post ontvangen. Alleen post met de betaalservice ontvang je niet in de postbus. Grotere pakketten of post die niet in je postbus past, wordt apart bewaard op de postbuslocatie. Je krijgt hier dan bericht over in je postbus.

Op welke dagen ontvang je post in je postbus?

Als de post wordt verstuurd op maandag tot en met vrijdag, dan ontvang je deze de volgende dag in je postbus. Als de post verstuurd wordt in het weekend, dan ligt deze dinsdag in je postbus.

Wat kost het?

Voor een postbus betaal je 209,50 euro per jaar excl. btw (253,50 incl. btw). Daarnaast betaal je een eenmalig starttarief van 39 euro excl. btw (47,19 incl. btw). Je postbusabonnement heeft een looptijd van één jaar, en wordt telkens met een jaar verlengd. Je betaalt jaarlijks met automatische incasso.

Hoe vraag ik een postbus aan?

Als zakelijk klant vraag je een postbus aan met je Mijn PostNL-account. Tijdens het aanvragen, selecteren we uit 800 locaties meteen het dichtstbijzijnde punt voor je. 

Nog geen Mijn PostNL-account? Maak die dan eerst aan. 

U heeft post

Wil je graag van tevoren weten of je die dag post ontvangt in je postbus? Meld je dan aan voor de gratis berichtenservice 'U heeft post'. Iedere ochtend vóór 8.00 uur sturen we je een e-mail waarin staat hoeveel post je die dag ontvangt. Zo voorkom je onnodige ritten naar je postbus.

Meer over 'U heeft post'

Zakelijk nieuws

Meld je aan voor onze zakelijke nieuwsbrief.

optioneel
optioneel
optioneel
optioneel