Levering aan zorginstellingen en bedrijven

Verstuur je medische zendingen naar bedrijven, laboratoria of ziekenhuizen? Als specialist in zorglogistiek bezorgen wij jouw medische zendingen veilig en betrouwbaar volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Waar en wanneer je maar wilt.

Bezorging van medische goederen aan huis

Verstuur je medische hulpmiddelen of medicijnen direct naar de patiënt aan huis? Omdat dit veelal om delicate producten gaat, vraagt dit om innovatieve logistieke oplossingen. Van speciale verpakkingen tot geconditioneerd vervoer en over de drempel services. Zo brengen we samen de zorg dichtbij.

Gratis webinar

Op woensdag 21 september organiseren we in samenwerking met SKIPR een webinar over de ontwikkelingen van zorglogistiek. Experts in zorg en logistiek delen hun visie en tonen aan de hand van praktijkcases wat er nodig is om je logistieke proces slimmer te organiseren.

Magazine: Zicht op zorglogistiek

Ontdek de laatste trends in zorglogistiek en lees inspirerende klantcases over hoe wij samen met de zorg slimme logistieke oplossingen realiseren.

Vraag het onze health experts

Heb je een vraag over zorglogistiek of wil je eens sparren over jouw logistieke vraagstuk? Vraag het onze health experts! Stuur een e-mail naar teamhealth@postnl.nl.