Bezorging van medische goederen aan huis

Consumenten bestellen vandaag de dag van alles online. Zo ook medicijnen en andere zorgproducten. Omdat dit veelal om delicate producten gaat, vraagt dit om innovatieve logistieke oplossingen. Van speciale verpakkingen tot geconditioneerd vervoer en over de drempel services. Hieronder lees je wat wij voor je kunnen betekenen.

Wat bieden wij?

  • Speciaal ontwikkelde brievenbusverpakking voor medicatie 
  • Geconditioneerd vervoer volgens GDP-richtlijnen
  • Over de drempel service
  • Zeven dagen per week bezorgd, óók spoedzendingen 
  • Vakkundig opgeleide bezorgers

Bezorging van medicijnen aan huis

Tal van apotheken en farmaceutische bedrijven vertrouwen op onze netwerken voor de bezorging van medicijnen. Van zendingen die door de brievenbus passen tot grotere pakketten waarvoor we moeten aanbellen; we waarborgen continu de hoogste kwaliteit van begin tot eind. Ook bieden wij oplossingen voor het bezorgen van geneesmiddelen volgens de GDP-richtlijnen. Dus op constante temperatuur, beveiligd en onder de juiste hygiënische omstandigheden.

Geconditioneerde bezorging medicatie aan huis

Via ons netwerk met speciaal getrainde bezorgers kunnen wij medicatie geconditioneerd thuisbezorgen bij de patiënt in een temperatuur gecontroleerde box. Wij halen de zending op bij de (poliklinische) apotheek en bezorgen deze in een zelfgekozen tijdvak van 2 uur bij de patiënt. De zending is in het gehele proces te volgen met track en trace. Zo heeft zowel de patiënt als de apotheker regie.

Voordelen van geconditioneerde bezorging

  • In een zelfgekozen tijdvak van 2 uur, 6 dagen in de week 
  • Alle zendingen zijn te volgen met track & trace
  • Distributienetwerk met speciaal opgeleide bezorgers
  • Speciaal ontwikkelde box met sensor die de constante temperatuur bewaakt 

Healthpack

Dankzij een speciaal ontwikkelde verpakking bezorgen we medicijnen nu ook veilig door de brievenbus. Kortom, genoeg manieren om medicijnen op tijd, op de juiste manier én de juiste plek af te leveren bij de patiënt.

Voordelen van de healthpack

 Duidelijke instructie ter gebruik ondersteund met icoontjes 

 Veilig voor (kleine) kinderen en huisdieren 

 Geen interfererende materialen op de verpakking 

 100% recyclebaar PE plastic

Over de drempel dienstverlening

Voor medicijnen en medische hulpmiddelen telt dat de bezorging op het juiste moment plaatsvindt. Daarom bezorgen we 7 dagen in de week. En als het nodig is met spoed. Moet het product over de drempel worden bezorgd? Ook dat is geen probleem. Onze bezorgers zijn vakkundig opgeleid om bijvoorbeeld medicatie tot in de koelkast te bezorgen.

Magazine

Ontdek de laatste trends in zorglogistiek en lees inspirerende klantcases over hoe wij samen met de zorg slimme logistieke oplossingen realiseren.

Quickscan zorglogistiek

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jouw logistieke proces te verbeteren? Doe de quickscan en ontvang een vrijblijvend advies over het verbeterpotentieel van jouw logistiek.

Contact met onze Health experts

Wil je dat een van onze experts contact met jou opneemt? Vul dan onderstaand contactformulier in.