Medische zendingen

Naar zorginstellingen en bedrijven

Met ons geconditioneerde GDP-netwerk bezorgen wij al jouw medische zendingen veilig en betrouwbaar volgens de hoogste kwaliteitsnormen bij bedrijven, laboratoria en ziekenhuizen. Waar en wanneer je maar wilt. Of het nu gaat om medicijnen, diagnostisch materiaal of medische hulpmiddelen. Wij bieden een passende logistieke oplossing.

Onze voordelen

  • Dedicated netwerk volgens GDP-richtlijnen
  • Volg zendingen met track & trace
  • Spoedleveringen en nachtdistributie mogelijk
  • Bundeling van zendingen voor zorginstellingen

Levering aan zorginstellingen en bedrijven

Verstuur je medische zendingen naar bedrijven, laboratoria of ziekenhuizen? Als specialist in zorglogistiek bezorgen wij jouw medische zendingen veilig en betrouwbaar volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Waar en wanneer je maar wilt.

Levering op elk gewenst moment

We bezorgen doordeweeks én in het weekend. Als het moet nog dezelfde dag of nacht. Omdat zorg nu eenmaal niet altijd kan wachten tot morgen.

Geconditioneerd GDP-vervoer

Voor het transport van medicijnen gelden strenge eisen. Zo zorgen wij ervoor dat we volgens de GDP (Good Distribution Practice) richtlijnen bezorgen. Gedurende het gehele transport wordt de juiste temperatuur gewaarborgd en gemonitord. Zo blijven de kwaliteit en veiligheid van de zending gegarandeerd.

Ophalen en bezorgen binnen specifieke tijdvakken

Uiteraard komen we zendingen ook graag bij je ophalen. Op een moment dat het joú uitkomt. Of het nu gaat om een los pakket, of een verzameling pallets of stukgoed. En heb je iets dat bezorgd moet worden binnen een afgesproken tijdvak? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Volg je zendingen met track & trace

Uiteraard zijn alle zendingen te volgen via track & trace, zo weten jouw klanten altijd wanneer wij komen en blijf je zelf ook gemakkelijk op de hoogte van de zending.

Magazine

Ontdek de laatste trends in zorglogistiek en lees inspirerende klantcases over hoe wij samen met de zorg slimme logistieke oplossingen realiseren.

Quickscan zorglogistiek

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jouw logistieke proces te verbeteren? Doe de quickscan en ontvang een vrijblijvend advies over het verbeterpotentieel van jouw logistiek.

Contact met onze Health experts

Wil je dat een van onze experts contact met jou opneemt? Vul dan onderstaand contactformulier in.