Webinar

Ontdek het PostNL-traineeship

Op 7 oktober 2021 hebben wij een webinar georganiseerd over het management traineeship van PostNL. Tijdens dit webinar hebben we verteld wat een traineeship inhoudt en hoe het is om bij PostNL te werken. Heb je het webinar gemist? In het voorjaar van 2022 organiseren we weer een nieuw webinar. Houd onze website goed in de gaten voor de exacte invulling.

IT of finance student?

Voor finance studenten organiseren wij op 28 oktober een inhousedag. Tijdens deze interactieve middag maken we persoonlijk kennis, vertellen we je uitgebreid wat een finance traineeship inhoudt en ga je verschillende cases uitwerken met onze huidige trainees. De finance inhousedag vindt plaats op donderdag 28 oktober.

IT

Maak op 29 oktober kennis met de mogelijkheden binnen IT van PostNL en ontdek wat ons IT-traineeship jou kan brengen. Tijdens deze IT-selectie dag volg je speeddatesessies, ga je aan de slag met een case en lunch je met IT-trainees. Hebben we een match? Dan doe je een assessment op 3 november. Je hoort diezelfde dag of je kan starten als IT-trainee.