Zakelijke postbus

Je post ’s ochtends vroeg al beschikbaar

Wil jij voor de werkdag begint al je post lezen? Dat kan! Want als de postbuslocatie open gaat, heb jij je zakelijke post in handen. Is een poststuk te groot of ontvang je meer post dan in de postbus past? Geen punt. Je post bewaren we achter de balie of in de speciale volumebox.

Op zoek naar een postbus voor je particuliere post?

Zakelijke post digitaal ontvangen? Bekijk de voordelen van de digitale postkamer.

De voordelen van een zakelijke postbus

  • Geschikt voor het ontvangen van post en pakketten
  • ’s Ochtends vroeg al beschikken over je post
  • Professionele uitstraling voor je bedrijf  
  • Je persoonlijke en zakelijke correspondentie makkelijk van elkaar gescheiden

Hoe werkt het?

Met een postbus heb je een persoonlijk postadres buiten je kantoor of huisadres. De postbus is altijd gevestigd op een PostNL-locatie en al vanaf openingstijd beschikbaar. Op de meeste locaties is dit al vanaf 8.00 uur. Dat is eerder dan wanneer u de post op uw eigen adres laat bezorgen. 

Welke post ontvang je in je postbus?

Met je postbus kun je bijna alle soorten post ontvangen. Alleen post met de betaalservice ontvang je niet in de postbus. Grotere pakketten of post die niet in je postbus past, wordt apart bewaard op de postbuslocatie. Je krijgt hier dan bericht over in je postbus.

Op welke dagen ontvang je post in je postbus?

Als de post wordt verstuurd op maandag tot en met vrijdag, dan ontvang je deze de volgende dag in je postbus. Als de post verstuurd wordt in het weekend, dan ligt deze dinsdag in je postbus.

Hoe vraag ik een postbus aan?

Je vraagt in een aantal simpele stappen een zakelijke postbus aan:

  1. Zorg er voor dat je een Mijn PostNL-account hebt. Deze kun je vrijblijvend aanmaken.
  2. In Mijn PostNL kies je vervolgens op basis van je postcode jouw gewenste locatie. Met 800 locaties zijn er altijd een aantal in de buurt, dus geen zorgen.
  3. Je geeft aan vanaf wanneer je de post in de postbus wilt ontvangen.
  4. Je controleert je factuurgegevens en bevestigt de aanvraag.

Wat kost het?

Voor een postbus betaal je 230 euro per jaar excl. btw (278,30 incl. btw). Daarnaast betaal je een eenmalig starttarief van 42 euro excl. btw (50,82 incl. btw). Je postbusabonnement heeft een looptijd van één jaar, en wordt telkens met een jaar verlengd. Je betaalt jaarlijks met automatische incasso.

U heeft post

Wil je graag van tevoren weten of je die dag post ontvangt in je postbus? Meld je dan aan voor de gratis berichtenservice 'U heeft post'. Iedere ochtend vóór 8.00 uur sturen we je een e-mail waarin staat hoeveel post je die dag ontvangt. Zo voorkom je onnodige ritten naar je postbus.

Meer over 'U heeft post'

Zakelijk nieuws

Meld je aan voor onze zakelijke nieuwsbrief.

Liever een nieuwsbrief op maat ontvangen?

Vul dan ook onderstaande gegevens in. Dan sturen we je tips, inspiratie, cijfers en inzichten en natuurlijk het laatste nieuws over onze producten en diensten die bij jouw onderneming passen.

optioneel
Kies een van de opties: optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel