Menu

Ophalen bij een PostNL-punt

Altijd een afhaalpunt in de buurt

Deze gratis bezorgoptie in jouw webwinkel geeft je klanten altijd de mogelijkheid om hun pakketten zelf op te halen. Met ruim 3000 afhaalpunten in heel Nederland en 800 punten in België, zit er namelijk altijd een in de buurt. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera.

Voordelen van pakket ophalen bij een PostNL-locatie

  • Je klanten hoeven niet meer thuis te zijn om hun pakket te ontvangen
  • Het grootste netwerk van afhaalpunten op de beste locaties
  • Je bepaalt zelf wanneer ze hun pakket ophalen
  • Met ruim 3.650 locaties altijd één bij hen in de buurt
  • Gemakkelijk te integreren in je webwinkel

Hoe werkt het?

Met de bezorgoptie ophalen op een PostNL-locatie kiezen je klanten tijdens het bestellen voor de optie om hun pakket op te halen bij een PostNL-locatie in de buurt. Zo hoeven ze niet thuis te zijn om hun pakket te ontvangen. Wel zo gemakkelijk en goed voor de conversie. 

Je maakt deze bezorgoptie eenvoudig in de checkout van je webwinkel beschikbaar met één van onze aansluitvormen. Bekijk de verschillende aansluitvormen of neem voor meer informatie contact op met ons op.
Bekijk de aansluitvormen

Zonder extra kosten

De service 'Ophalen bij een PostNL-locatie' integreer je gratis én gemakkelijk in je webwinkel.

Blijf op de hoogte

Ontvang elke twee maanden onze nieuwsbrief ‘’Pak 't nieuws’’ en mis niks over ontwikkelingen en aanbiedingen op het gebied van pakketten!

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp