Avondbezorging

Online bestelling in de avond ontvangen

Als je de service avondbezorging in je webwinkel aanbiedt, kunnen je klanten er voor kiezen om hun pakket 's avonds bezorgd te krijgen. We bezorgen dan van maandag tot en met vrijdag, tussen 17.30 uur en 22.00 uur. Zo bied je klanten meer gemak en dat zie je terug in je conversie.

Voordelen van avondbezorging

  • Je speelt in op de behoeften van je klant
  • Je biedt meer service, wat jouw conversie en omzet verhoogt
  • Consumenten keren vaker terug en bestellen meer
  • Je klant heeft de bestelling vaak eerder in huis

Hoe werkt het?

Met de bezorgoptie avondbezorging kiezen je klanten tijdens het bestellen voor de optie om hun pakket ’s avonds te laten bezorgen bij hen thuis. Zo kunnen ze het pakket ontvangen als ze thuis zijn. Onderzoek wijst uit dat klanten vaker en meer bestellen als ze ervoor kunnen kiezen om hun pakket ’s avonds te ontvangen.

Avondbezorging aanbieden

Voor het gebruik van avondbezorging heb je een contract nodig. Je komt al in aanmerking voor een contract als je meer dan twee pakketten per week verstuurt. 

Je maakt deze bezorgoptie eenvoudig in de checkout van je webwinkel beschikbaar met één van onze aansluitvormen. Bekijk de verschillende aansluitvormen of neem voor meer informatie contact op met ons op.

Bekijk de verschillende aansluitvormen

Wat kost het?

Voor de service avondbezorging betaal je een toeslag op je standaard pakketten tarief. Neem voor meer informatie contact op met ons op.

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp