Menu

Haalservice voor post en pakketten

Laat je post, brievenbuspakjes en pakketten ophalen op vaste momenten

Wil je dat we je post, brievenbuspakjes en ook pakketten komen ophalen? Dat kan met onze haalservice. Je kunt een contract met vaste ophaaldagen afsluiten, maar ook een losse haalafspraak maken. Net wat het beste bij jou past.

Wil je je post laten brengen? Lees meer over de brengservice.

Voordelen van onze haalservice

  • Je hoeft niet naar een PostNL-punt
  • Jij kiest: met contract of losse haalafspraak
  • Jij bepaalt het aantal dagen per week en het tijdvak waarin wij komen

Hoe werkt het?

Met onze haalservice kies je een dag of meerdere dagen waarop we je post of pakketten komen ophalen. Onze chauffeurs rijden tussen 14.00 en 18.00 uur en jij kiest zelf het tijdvak waarin zij langskomen. We hebben tijdvakken van een half uur, 1 uur of 2 uur. Dat scheelt je een bezoek aan een PostNL-punt of business point. Handig!

Haalservice met contract

Verstuur je vaak post, pakketten en brievenbuspakjes? Dan is de haalservice met een contract ideaal voor jou. Hierbij spreek je vaste dagen en tijdstippen met ons af waarop we bij je langskomen, en hoeveel postzakken of rolcontainers je laat ophalen. De kosten van deze haalservice heb je daarmee helemaal zelf in de hand.

Eenmalig je post en pakketten laten ophalen?

Wil je geen contract, maar gewoon een losse haalafspraak inplannen? Gebruik dan onze incidentele haalservice. Dit kost iets meer dan de haalservice met een contract, maar je zit nergens aan vast.

Wat kost de haalservice?

Met de tabellen hieronder reken je zelf de kosten van de haalservice uit. Let op: voor een stedelijk gebied of bedrijventerrein gelden andere tarieven dan voor een niet-stedelijk gebied.

Kosten met contract

Kosten zonder contract

Gecombineerde breng- en haalservice

Heb je een postbus? Dan kun je de haalservice ook combineren met onze brengservice. Wij brengen je post, pakketten en brievenbuspakjes uit je postbus bij je langs en halen tegelijkertijd ook je uitgaande post, pakketten en brievenbuspakjes op.

Vraag de haalservice aan

Je vraagt onze haalservice heel eenvoudig aan. Bel ons op 088 - 868 6868 (ma t/m vrij van 8.00 - 19.00 uur) en wij regelen het voor je. 

Spreek je ons liever via de chat of WhatsApp? Dat kan. Kijk daarvoor onderaan op onze servicepagina.

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij je te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp