Verzendopties

Aanvullende diensten bij het zakelijk versturen van een pakket

Je wilt dat klanten hun online bestelling snel en veilig ontvangen. PostNL biedt aanvullende diensten om het proces vanaf de bestelling tot de bezorging met extra zekerheid te laten verlopen: van notificatieservice tot een leeftijdscheck aan de deur.

Handtekening voor ontvangst

Wil je weten door wie de zending in ontvangst genomen is? Verstuur je pakket dan met handtekening voor ontvangst. Niet afleveren bij de buren? Kies dan de bezorgoptie handtekening voor ontvangst met alleen huisadres.

Speciale behoefte aan groot, gekoeld of beveiligd transport? Bekijk onze Logistieke oplossingen.

Verhoogde aansprakelijkheid

Verstuur je waardevolle goederen? Met onze verzendoptie verhoogde aansprakelijkheid is de inhoud van het pakket verzekerd tot 5000 euro bij diefstal en vermissing.

Brievenbuspakje

Wil je iets kleins zoals een boek versturen? Verstuur het als brievenbuspakje. Je krijgt een verzendbewijs en weet wanneer je pakje bij je klant op de mat valt.

Notificatie service

Met de notificatie service biedt je webwinkel net dat beetje extra service: je klant ontvangt bijvoorbeeld ‘s morgens bericht dat zijn pakket dezelfde dag bezorgd wordt.

Leeftijdscheck

Wil je zeker weten dat de ontvanger oud genoeg is om bijvoorbeeld alcohol of tabak te mogen ontvangen? Met de leeftijdscheck controleert de pakketbezorger het legitimatiebewijs aan de deur.

Adrescheck: altijd het juiste adres

De adrescheck controleert adressen in Nederland en daarbuiten en vult ze aan in je check-out. Dat scheelt een hoop gedoe, zorgt voor lagere kosten, een hogere conversie én voorkomt onnodige retouren.

Koerier en express

Je zendingen met spoed bezorgd? Onze koeriers- en expressdienst bezorgt snel, veilig en betrouwbaar.

Heb je nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We staan voor je klaar!