Menu

Verzendopties voor extra zekerheid en gemak

Aanvullende diensten bij het zakelijk versturen van een pakket

U wilt dat klanten hun online bestelling snel en veilig ontvangen. PostNL biedt aanvullende diensten om het proces vanaf de bestelling tot de bezorging met extra zekerheid te laten verlopen: van Betalen bij Ontvangst tot ID Check aan de deur.

Speciale behoefte aan groot, gekoeld of beveiligd transport? Bekijk onze Logistieke oplossingen.

Handtekening voor Ontvangst

Wilt u weten door wie de zending in ontvangst genomen is? Verstuur uw pakket dan met Handtekening voor Ontvangst. Niet afleveren bij de buren? Kies dan de bezorgoptie Handtekening voor Ontvangst Alleen huisadres.

Meer over Handtekening voor Ontvangst

Verhoogde Aansprakelijkheid

Verstuurt u waardevolle goederen? Met onze verzendoptie Verhoogde Aansprakelijkheid is de inhoud van het pakket verzekerd tot 5000 euro bij diefstal en vermissing.

Meer over Verhoogde Aansprakelijkheid

Bij ontvangst betalen

Met Betalen bij Ontvangst biedt PostNL uw klanten een alternatieve betaalmogelijkheid en u de zekerheid dat het pakket pas afgeleverd wordt na betaling.

Meer over Betalen bij Ontvangst

Brievenbuspakje+

Wilt u iets kleins zoals een boek versturen? Verstuur het als Brievenbuspakje+. U krijgt een verzendbewijs en weet wanneer uw pakje bij uw klant op de mat valt.

Meer over Brievenbuspakje+

Notificatie Service

Met de PostNL Notificatie Service biedt uw webwinkel net dat beetje extra service: uw klant ontvangt bijvoorbeeld ‘s morgens bericht dat zijn pakket dezelfde dag bezorgd wordt.

Meer over Notificatie Service

ID Check aan de deur

Wilt u de zekerheid dat uw brieven en pakketten terechtkomen bij de juiste persoon? Met ID Check aan de deur controleert de pakketbezorger het legitimatiebewijs van de ontvanger aan de deur.

Meer over ID Check aan de deur

Koerier en express

Uw zendingen met spoed bezorgd? Onze koeriers- en expressdienst bezorgt snel, veilig en betrouwbaar.

Meer over Koerier en express

Haalservice

Verstuurt u veel pakketten, of hebt u geen tijd om naar het Postkantoor te gaan? Dan komen wij uw pakketten ophalen. Een ontspannen einde van uw werkdag.

Meer over Haalservice

Blijf op de hoogte

Ontvang elke twee maanden onze nieuwsbrief ‘’Pak 't nieuws’’ en mis niks over ontwikkelingen en aanbiedingen op het gebied van pakketten!