Menu

Haalservice

Laat uw post en pakketten ophalen aan het einde van uw werkdag

Wilt u dat uw post en pakketten op een vast moment bij u worden opgehaald? Dat kan met onze Haalservice. Wij komen uw post en pakketten dan ophalen vanaf 16.00 uur ’s middags. Dat scheelt u een bezoek aan het Postkantoor of Business Point en is dus tijdbesparend.

Wilt u uw post laten brengen? Lees meer over de Brengservice.

Voordelen Haalservice

  • Naar het Postkantoor gaan is niet meer nodig
  • U kiest zelf het aantal dagen per week en het tijdstip waarop wij komen
  • Post en pakketten opgehaald vanaf 16.00 uur ‘s middags

Wat kost het?

Na ontvangst van uw aanvraagformulier nemen wij contact met u op. Dan nemen wij de aanvraag samen met u door en maken we deze definitief.

Wilt u geen vaste Haalservice, maar wel uw post en/of pakketten eenmalig op laten halen? Dat kan. Bekijk alle informatie

Hoe werkt het?

De chauffeur komt altijd aan het einde van de dag, binnen het tijdvak dat u heeft gekozen. U kunt kiezen voor een half uur, één uur of twee uur. Wij komen uw post en pakketten ophalen vanaf 16.00 uur ’s middags. U hoeft dan niet meer langs het Postkantoor of Business Point te gaan.

Gecombineerde Breng- en Haalservice

Als u een Postbus heeft, dan kunt u ook kiezen voor een gecombineerde Breng- en Haalservice. Wij brengen uw post en pakketten uit uw postbus en halen tegelijkertijd ook uw post en pakketten op.

Neem direct contact op met PostNL

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

WhatsApp met PostNL

Dit wordt niet getoond