Menu

Partijenpost

Veel post tegelijk versturen

Partijenpost is dé oplossing als je veel post tegelijk wilt versturen. Het tarief dat je betaalt is onder andere afhankelijk van het formaat van je poststuk en de bezorgsnelheid die je kiest.

Voordelen van partijenpost

 • Al mogelijk vanaf 250 stuks
 • Kies zelf je bezorgsnelheid
 • Frankeren met port betaald-aanduiding
 • Verschillende formaten aanleveren tegen aantrekkelijke tarieven
 • Ook mogelijk voor je buitenlandse post

Hoe werkt het?

Stel, je wilt meerdere poststukken met hetzelfde afzenderadres versturen. En je poststukken moeten op dezelfde tijd én plaats op de mat liggen. Partijenpost is dan voor jou de uitkomst.

Post die je als partij kunt versturen

 • Periodieken: tijdschriften voor grote groepen ontvangers, die regelmatig verschijnen en waarvoor spelregels gelden voor de content.
 • Direct mail: mailings met als doel reclame te maken of je marketingboodschap op een slimme manier aan de man te brengen.
 • Brieven: je mailing heeft als kenmerk dat het persoonlijk gericht is aan je klant. Hierbij gaat het vaak om berichten met financiële gevolgen voor de klant. Je kunt hierbij denken aan facturen, polissen of afspraakbevestigingen.

Kies wat past bij jouw post

En natuurlijk is niet iedere partij die je aanbiedt hetzelfde. Daarom kies je wat past bij jouw post:

Order aanmaken en partij aanleveren

Je maakt stap voor stap je order aan in MijnPostNL: 
 1. Voer je order in. Selecteer de eigenschappen van de partij, met welk product je het wilt versturen en wanneer je het bezorgd wil hebben.

 2. Voorzie de poststukken van de aanduiding PostNL port betaald. Op basis van de order en het aantal poststukken stellen wij de juiste manier van aanbieden en verpakken voor. Dit kan zijn:
  • In een gele sealbag of in postzak(ken) met gele tiewrap. 
  • Met het orderformulier P1700 in postzakken, rode of blauwe bakken of rolcontainer(s). Lees meer in de aanlevervoorwaarden.

   Als klant bestel je alle hulpmiddelen gratis in onze webshop.

 3. Lever vervolgens je post aan bij een PostNL-locatie of op een business balie van het sorteercentrum. Je kunt het natuurlijk ook door ons laten ophalen met de haalservice.

Wat kost het?

Gebruik de tarievenwijzer en kies het meest geschikte partijenpost product. Wat je uiteindelijk betaalt voor je partijenpost, hangt af van het formaat van je poststukken en de bezorgsnelheid die je kiest. Bekijk de tarieven en je korting in het tarievenboekje.

Ja, ik wil partijenpost versturen Neem contact met ons op

Meer informatie partijenpost

Wat is een partij?

Baklabels en orderformulieren

Kan ik naar al mijn klanten een direct mail sturen?

Overige downloads

Zie ook:

Zakelijk nieuws

Meld je aan voor onze zakelijke nieuwsbrief.

optioneel
optioneel
optioneel
optioneel