Gemakspost

Moeiteloos verschillende soorten post versturen

Verstuur je vaak verschillende soorten post, zoals brieven, pakketten en aangetekende zendingen? Kies dan voor gemakspost. Je hoeft de post dan niet apart aan te leveren. Bovendien maken wij je post verzendklaar, zorgen voor de juiste frankering en regelen ook de administratie in Mijn PostNL. Dat scheelt je een hoop tijd en moeite.

Wij halen je post ook graag bij je op. Meer over onze haalservice.

De voordelen van gemakspost

  • Met gemakspost besteed je een groot deel van de werkzaamheden rond het versturen van post aan ons uit. Nooit meer zelf post bundelen, orderformulieren invullen of labels printen
  • 24 - en 48-72 uursservice beschikbaar 
  • Ook voor incidenteel gebruik, bijvoorbeeld in de vakantieperiode of voor een grote mailing

Let op: het verwerken van een aanvraag van gemakspost duurt 10 werkdagen.

Direct aanvragen

Wat kost het?

Naast het partijenposttarief (gemengd) betaal je een kleine vergoeding per poststuk (+ 0,03 euro) of pakket (+ 0,50 euro) voor de verwerking en administratie van je post.

Voor het gebruik van gemakspost geldt een minimale orderwaarde van 17,50 euro. In ons tarievenboekje vindt je alle zakelijke tarieven terug onder 'partijenpost'. 

Hoe werkt het?

Met gemakspost besteed je een groot deel van de werkzaamheden rond het versturen van post aan ons uit. Je hoeft je post alleen maar in een postzak te doen. En het mag allemaal bij elkaar: brieven naar binnen- én buitenland, pakketten en aangetekende post. Geef je postzak(ken) en de losse grotere pakketten af bij één van onze PostNL-punten of laat je post ophalen met onze haalservice. Wij zorgen voor de verwerking, brengen als dat nodig is nog een frankeeraanduiding aan en regelen de administratie in Mijn PostNL.

Hulpmiddelen gemakspost bestellen Zoek een PostNL-punt in de buurt

Downloads

Hoe werkt gemakspost?
Veelgestelde vragen over gemakspost
Algemene Voorwaarden gemakspost

Zie ook: