back

Ik heb een andere vraag

Hoe kan ik een (of meerdere) webshop artikel(en) retourneren?

Heeft u iets besteld in de webshop en bent u toch niet tevreden over het product of is er iets misgegaan met uw bestelling? Dan kunt u het product tot 14 dagen na ontvangst gratis terug sturen. Als u meerdere artikelen in één keer heeft gekocht, dan begint de termijn te lopen nadat u het laatste artikel heeft ontvangen. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending uw geld terug op uw rekening. Stuur bij uw retourzending wel altijd het retourformulier mee. Dit formulier vindt u op postnl.nl/retour.

U kunt ook het Europees modelformulier voor Herroeping gebruiken om binnen 14 dagen de koop te ontbinden. Persoonlijke Postzegels die u heeft laten maken kunnen niet teruggestuurd worden, behalve als het beeld niet goed is afgedrukt. 

Wanneer u de gehele order retour stuurt en bij aanschaf van de producten verzendkosten heeft betaald, krijgt u ook de verzendkosten terugbetaald. Wanneer slechts een deel van de order wordt teruggestuurd, is dit niet het geval.

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers.

Het is op dit moment erg druk. De wachttijden zijn daardoor langer dan dat u van ons gewend bent. Blijf wachten of probeert u het op een later moment opnieuw.

Het formulier wordt geladen

Klantenservice Consument

0900 0990 (lokaal tarief)
Ma-vr 08.30 tot 20.00 uur, za 09.00 tot 16.00 uur.

Adres

Postbus 99180
8900 NA LEEUWARDEN