Stage

Wil jij tijdens je stage meer doen dan koffie halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door het corona virus is er een tekort ontstaan aan stageplekken in het bedrijfsleven. Ons streven is om zoveel mogelijk HBO en WO stages te creëren en hiermee jou te helpen afstuderen. Als stagiair bij PostNL draag je echt bij aan onze organisatie. Je doet werkervaring op bij één van de grootste bedrijven van Nederland. Bij ons kun je een meewerkstage of afstudeerstage doen. We zijn de werkgever voor iedereen. We hebben stages op het gebied van IT, duurzaamheid, logistiek, marketing, etc.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding en de studie die je volgt, heeft raakvlakken met het vakgebied uit de stagevacature. 
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. 
  • Je bent ondernemend en durft zaken aan te pakken. 
  • Je vindt het leuk om op mensen af te stappen en samen te werken, maar kunt ook prima zelfstandig werken. 
  • Je houdt van vernieuwing. 
  • Je bent enthousiast en hebt duidelijk voor ogen wat je wilt leren. Samen bepalen we hoe je stage gaat bijdragen aan jouw ontwikkeling en aan onze bedrijfsdoelen.

Word jij onze nieuwe stagiaire?

Dan kun je rekenen op een leerzame stage, persoonlijke begeleiding en veel nieuwe contacten. Goed om te weten: een succesvol afgeronde stage kán een goede basis zijn voor een loopbaan bij ons. Enthousiast geworden? Bekijk dan het vacatureoverzicht voor ons huidige aanbod stages. Helaas kunnen we open sollicitaties door de extreme drukte niet in behandeling nemen.

Bekijk stages

Een échte bijdrage leveren

Leren door mee te doen en mee te denken, daar geloven wij in. En dat is precies wat jij gaat doen als stagiair. Wij vragen van je dat de resultaten van je werk of onderzoek nuttig en toepasbaar zijn voor ons. Met jouw enthousiasme, ideeën en talent breng je jezelf en ons verder.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en alle ruimte om je talenten te ontdekken. Daarnaast kun je je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk ontwikkelen.

Prettige sfeer

Bij PostNL heerst een professionele, maar informele sfeer. Je collega´s staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of je te helpen.

Goede begeleiding

Wij zijn benieuwd naar jouw leerdoelen en helpen je graag om deze te realiseren. Daarom krijg je tijdens je stage persoonlijke begeleiding van een collega of manager.

Stagiairsclub PostNL (STAP)

Tijdens je stage komt er veel op je af. Wel zo prettig als je daarover kan praten met andere stagiairs. Daarom is er STAP, een club voor én door stagiairs. Samen onderneem je allerlei activiteiten om elkaar en onze organisatie te leren kennen. Van een meeloopavond in een sorteercentrum tot netwerkborrels en events.

Thuiswerken

Op dit moment werken we volgens de richtlijnen van het RIVM allemaal thuis. We kunnen ons goed voorstellen dat het spannend is om vanuit je huiskamer stage te lopen. We zullen je uiteraard hierin begeleiden en ervoor zorgen dat jij alle mogelijkheden hebt om je werk goed te kunnen doen.

Stage- en reiskostenvergoeding

Uiteraard krijg je bij ons een stagevergoeding en vergoeden we je reiskosten als dat nodig is.

Bekijk stages

Testimonials van stagiaires

Celina – stagiaire Innovatie Studio

Sharon – stagiaire Merk- & Marketingcommunicatie

Marziah– stagiaire Technologie en Innovatie