De mensen van PostNL

De favoriete bezorger zijn én blijven

Dat is de belofte waar we ons iedere dag voor inzetten. Zodat we aan iedereen bijzondere momenten kunnen bezorgen. We brengen het samen.

Dit zijn onze collega’s

Je ziet ons iedere dag in de straten van Nederland. Waarschijnlijk ken je vooral de bezorger die regelmatig bij je aan de deur komt. Maar wist je dat daarachter nog een gigantisch team zit? De lijst met collega’s is eindeloos: vrachtwagenchauffeurs, procesmanagers, UX-designers, data-analisten, teamleiders, salesmanagers, iedereen draagt zijn of haar steentje bij. Om ervoor te zorgen dat we de favoriete bezorger zijn en blijven.

Benieuwd wie onze collega’s zijn? Bekijk de video's.

Dusty – Innovation Lead

"Stop talking, start trying". Dit is het motto van Dusty en zijn team. In de innovatiestudio van PostNL werkt hij buiten de standaard processen om en achterhaalt hij met zijn team welke ideeën levensvatbaar zijn en waar potentie ligt. Zo kan hij snel inspelen op de wensen en behoeftes van de klant in een snelgroeiende markt. Supertof!"

Eder – Vrachtwagenchauffeur

Lekker zelfstandig onderweg met een podcast op – dat is de vrijheid waar Eder van geniet tijdens zijn werk. Als vrachtwagenchauffeur vormt hij een onmisbare schakel in ons proces. En als hij daarop uitgekeken is, zijn er nog voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Kitti – Data Management/Team Lead

Zonder data kunnen we ons bedrijf niet draaiende houden. En dat weet Kitti maar al te goed! Samen met haar team houdt zij zich als Data Management Lead iedere dag bezig met het structureren en opschonen van data. Zodat haar collega’s hier zonder problemen mee aan de slag kunnen. Zo blijven onze systemen soepel lopen, van bestelling tot bezorging!

Gerard – Postbezorger

In de omgeving van Weesp is postbezorger Gerard een begrip. Iedere dag fietst hij door weer en wind langs de weilanden. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat alle post bezorgd wordt, elke dag weer. Voor een praatje met de buurtbewoners heeft hij altijd wel even tijd. En met de brokjes in zijn zak probeert hij de honden op het erf voor zich te winnen. Soms met risico op hard geblaf!

Mo – Procesmanager

Iedere dag een nieuwe uitdaging? Zo heeft Mo het graag! Samen met zijn team zorgt hij er namelijk voor dat het sorteren en bezorgen van duizenden pakketten per dag goed verloopt. Routes inplannen, brandjes blussen, maar ook nieuw personeel aannemen en evenementen organiseren. Mo’s werkdagen als procesmanager zitten vol beweging!

Maddie – UX Designer

De interne gebruikerservaring verbeteren en optimaliseren. Dat is de passie van Maddie. En haar klanten, dat zijn haar collega’s! Als User Experience (UX) designer werkt ze nauw met hun samen om de vraagstukken beter te begrijpen en hier een passende oplossing voor te creëren. Zodat haar collega’s uiteindelijk fijner en beter hun werk kunnen doen.

Help jij ons om de favoriete bezorger te zijn en te blijven? Bekijk de vacatures!