Digitale services

Haal meer uit je post

Post alleen van papier? Dat is allang niet meer zo. Doe je voordeel met onze digitale services en haal meer uit je post!

Track & check

Met track & check brieven weet je precies waar je post is terwijl die onderweg is. Na afloop ontvang je een uitgebreide rapportage. Handig als je je postzaken uitbesteedt!

Digitale retouren

Al je retouren voortaan digitaal ontvangen? Dat kan! Zo verhoog je je bezorgsucces en bespaar je een hoop tijd met het verwerken van al die retouren.

Mijn Post in de PostNL-app

Verras je klanten met een leuke aanbieding of zet een belangrijke datum op de agenda, gewoon via de app. Zo krijg je direct meer aandacht voor je post nog vóór die bij ze op de mat valt.

Bereid je post voor op de toekomst

Hoe je van al die digitale services gebruikmaakt? Dat doe je met een 2D-matrixcode op je post. In deze unieke code staat alle informatie die je nodig hebt om deze services aan je post te koppelen. Handig! Dus stap in de wereld van de 2D-matrixcode. Dan gaat een wereld aan mogelijkheden voor je open.

Laat al je post digitaliseren

Krijg je regelmatig papierwerk binnen, zoals retouren en antwoordkaarten? Dat kost een hoop tijd en geld om te verwerken. Daarom kun je ze ook door ons laten digitaliseren. Wij verwerken al je post, en jij ontvangt na afloop 1 overzichtelijk document. Handig!