Menu

Food fulfilment

Jouw product rechtstreeks naar je klant

Met behulp van food fulfilment verkoop je als FMCG-producent of food start-up direct aan je klant. Via je eigen webwinkel of via een online marktplaats. Zonder tussenkomst van een supermarkt of groothandel. Zo bespaar je kosten én heb je meteen inzicht in het koopgedrag. En nog makkelijker: wij regelen alle logistiek voor je.

Regel direct

Voordelen van food fulfilment

  • Ideale manier om innovatieve producten op de markt te brengen
  • Kostenbesparing door verkorten van de keten
  • Voorraadbeheer, orderverwerking en bezorging voor je geregeld
  • Kijk of je product aanslaat én leer klanten nog beter kennen door directe levering

Een unieke combinatie van mogelijkheden

Verkoop en bezorging aan consumenten en bedrijven

Als producent bereik je zonder tussenkomst van een supermarkt of groothandel zowel consumenten als zakelijke klanten. Hotels, restaurants, zorginstellingen en gezinnen bestellen je product gemakkelijk op een van onze platformen of in je eigen webwinkel.

Meerdere verkoopkanalen en distributienetwerken

Het aantal verkoopkanalen is bepalend voor het succes van je product. Met behulp van food fulfilment kan je je product op verschillende kanalen en marktplatformen verkopen. De levering van je product is passend bij de behoefte van je klant. Bijna elke vorm van distributie is mogelijk: levering van en pallets aan je zakelijke klanten of pakketten en brievenbusverpakkingen aan je consumenten.

Diverse koel- en vriesvoorzieningen

Gekoelde producten? Geen probleem. Ons magazijn bestaat uit drie temperatuurzones met de juiste koel- en vriesvoorzieningen. Medewerkers zijn getraind en houden zich aan de Hygiënecode (HACCP). Bij de levering aan je klanten houden we rekening met de houdbaarheidsdatum.

Biologische producten: Skal-certificering

Elk bedrijf dat biologische producten wil produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen of opslaan moet hiervoor Skal-gecertificeerd zijn. Dit geldt voor alle bedrijven in de keten. Wij beschikken over de benodigde Skal-certificering. Dus al jouw biologische producten worden volgens de norm verkocht aan je klanten.

Wat doen we voor Moyee Coffee?

De samenwerking met PostNL helpt ons ook om als organisatie te groeien en ons verder te professionaliseren

Moyee Coffee is een food scaleup met een missie. De keten voor koffie stap-voor-stap steeds eerlijker maken, van boon tot branden tot verkoop. Zij doen dit onder andere door de waardetoevoegende activiteiten in het land van herkomst zelf te organiseren. En wij helpen ze uiteraard graag met onze fulfilment en bezorging in Nederland om hun exponentiele groei te faciliteren.

Lees meer over onze samenwerking met Moyee Coffee.

Waar liggen de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Dat gaan we samen bekijken. Allereerst kijkt onze Business Development Manager naar wat je precies nodig hebt en wat je wensen zijn. Dan volgt er een offerte op maat. Geïnteresseerd? Neem dan contact met onze Business Development Manager via 06 133 894 37.