Menu

Bezorgopties voor uw webwinkel

Uw klant kiest zelf waar én wanneer zijn bestelling wordt bezorgd

Standaard bezorgen wij uw pakketten binnen 24 uur. Ook op zaterdag. Maar met onze bezorgopties in uw webwinkel biedt u klanten pas echt 100% controle over de bezorging. En dat levert u niet alleen een hogere klanttevredenheid op, maar ook meer omzet.

Wist u bijvoorbeeld dat 50% van de online shoppers wel eens een ander webwinkel kiest vanwege het ontbreken van de gewenste bezorgmogelijkheden? Dat is zonde. Neem dus direct contact met ons op om de bezorgopties aan te bieden en uw conversie te verhogen. 

U kunt gebruik maken van de volgende bezorgopties:

Dezelfde dag bezorgd

Dezelfde dag bezorgdBestellingen die gedaan worden voor de lunch, worden dezelfde avond nog thuisbezorgd.

Meer over Dezelfde dag bezorgd

Avondbezorging

AvondbezorgingHiermee kan uw klant zijn pakket ’s avonds in ontvangst nemen. Van maandag tot en met vrijdag, in totaal vijf dagen, bezorgen wij pakketten tussen 18.00 uur en 22.00 uur thuis bij uw klant.

Meer over Avondbezorging

Ophalen bij een PostNL-locatie

PostkantoorUw klant haalt het pakket op bij één van de ruim 2.850 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera. Ook in België kunnen uw klanten hun pakket bij de 800 locaties van Kariboo! ophalen.

Meer over ophalen bij een PostNL-locatie

Zondagbezorging

ZondagbezorgingOp zaterdag besteld, zondag in huis. Wist u dat 61% van de consumenten zijn pakketten graag op zondag ontvangt? Met Zondagbezorging kan dat.

Meer over Zondagbezorging

Op afspraak bezorgd

Met deze optie zorgt u ervoor dat uw klanten zelf bepalen wanneer ze de bestelling uit uw webwinkel ontvangen. En dat is precies wat uw klanten willen: meer invloed op het tijdstip van bezorging.

Meer over Op afspraak bezorgd

Blijf op de hoogte

Ontvang elke twee maanden onze nieuwsbrief ‘’Pak 't nieuws’’ en mis niks over ontwikkelingen en aanbiedingen op het gebied van pakketten!

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs.

Direct chatten

Neem direct contact op met PostNL

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Neem direct contact op met PostNL

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

WhatsApp met PostNL

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp