Bied bezorgopties aan in je webwinkel

Voor hogere conversie en meer loyale klanten

Geen omzet meer mislopen? Geef je klant dan de keuze uit meerdere bezorgopties. 50% van de online shoppers kiest namelijk wel eens voor een andere webwinkel door het ontbreken van de gewenste bezorgmogelijkheden. En dat is toch zonde.

Wat doen bezorgopties voor de conversie van je webwinkel? Wij vroegen het Kookwinkel Oldenhof.

Standaard bezorgen we je pakketten binnen 24 uur. Ook op zaterdag. Maar met deze bezorgopties kiezen je klanten zelf waar en wanneer ze hun pakket ontvangen. En dat betekent nog meer bestellingen.

Dezelfde dag bezorgd

Dezelfde dag bezorgdBestellingen vóór de lunch worden dezelfde avond nog thuisbezorgd. Voor de bestellers met haast.

Meer over dezelfde dag bezorgd

Avondbezorging

AvondbezorgingHiermee kan je klant zijn pakket ’s avonds in ontvangst nemen. Op vijf werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, tussen 17.30 en 22.00 uur.

Meer over avondbezorging

Ophalen bij een PostNL-locatie

PostkantoorJe klant haalt het pakket op bij één van de ruim 3.000 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera. Ook voor je Belgische klanten, met ruim 1.000 PostNL-locaties in België!

Meer over ophalen bij een PostNL-locatie

Zondagbezorging

ZondagbezorgingOp zaterdag besteld, zondag in huis. Wist je dat 61% van de consumenten zijn pakket graag op zondag ontvangt? Met zondagbezorging kan dat.

Meer over zondagbezorging

Keuze in bezorgdag

Met deze gratis optie zorg je ervoor dat jouw klanten zelf de bezorgdag kunnen bepalen. Dit levert blijere klanten op én is goed voor het milieu.

Meer over keuze bezorgdag

Weten wat de meest duurzame bezorgoptie is?

Logo Bewust bezorgd

Bereken eenvoudig met de Bewust Bezorgd-tool welke bezorgoptie de minste CO2-uitstoot per verzonden pakket heeft. Zo zorgen we samen voor een duurzamere distributie.

Meer over de Bewust Bezorgd-tool

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp