Menu

Bied bezorgopties aan in je webwinkel

Voor hogere conversie en meer loyale klanten

Geen omzet meer mislopen? Geef je klant dan de keuze uit meerdere bezorgopties. 50% van de online shoppers kiest namelijk wel eens voor een andere webwinkel door het ontbreken van de gewenste bezorgmogelijkheden. En dat is toch zonde.

Wat doen bezorgopties voor de conversie van je webwinkel? Wij vroegen het Kookwinkel Oldenhof.

Standaard bezorgen we je pakketten binnen 24 uur. Ook op zaterdag. Maar met deze bezorgopties kiezen je klanten zelf waar en wanneer ze hun pakket ontvangen. En dat betekent nog meer bestellingen.

Dezelfde dag bezorgd

Dezelfde dag bezorgdBestellingen vóór de lunch worden dezelfde avond nog thuisbezorgd.

Meer over dezelfde dag bezorgd

Avondbezorging

AvondbezorgingHiermee kan je klant zijn pakket ’s avonds in ontvangst nemen. Op vijf werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, tussen 18.00 en 22.00 uur.

Meer over avondbezorging

Ophalen bij een PostNL-locatie

PostkantoorJe klant haalt het pakket op bij één van de ruim 3.000 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera. Ook in België kunnen je klanten hun pakket ophalen, bij één van de 1.000 PostNL-locaties in België!

Meer over ophalen bij een PostNL-locatie

Zondagbezorging

ZondagbezorgingOp zaterdag besteld, zondag in huis. Wist je dat 61% van de consumenten zijn pakket graag op zondag ontvangt? Met zondagbezorging kan dat.

Meer over zondagbezorging

Op afspraak bezorgd

Met deze optie zorg je ervoor dat klanten zelf bepalen wanneer ze de bestelling uit je webwinkel ontvangen. En dat is precies wat klanten willen: meer invloed op het tijdstip van bezorging.

Meer over op afspraak bezorgd

Weten wat de meest duurzame bezorgoptie is?

Logo Bewust bezorgd

Bereken eenvoudig met de Bewust Bezorgd-tool welke bezorgoptie de minste CO2-uitstoot per verzonden pakket heeft. Zo zorgen we samen voor een duurzamere distributie.

Meer over de Bewust Bezorgd-tool

Blijf op de hoogte

Ontvang elke twee maanden onze nieuwsbrief ‘’Pak 't nieuws’’ en mis niks over ontwikkelingen en aanbiedingen op het gebied van pakketten!

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs.

Direct chatten

Neem direct contact op met PostNL

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

WhatsApp met PostNL

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp