Menu

Post naar het buitenland

Alle mogelijkheden voor zakelijke internationale post op een rijtje

Verstuurt u regelmatig post naar klanten en relaties in het buitenland? Hier vindt u een overzicht van alle mogelijkheden bij het versturen van uw zakelijke internationale post.

Pakket versturen naar het buitenland? Kijk bij Pakket buitenland.

Partijenpost Buitenland

Verstuurt u grote hoeveelheden post en facturen naar het buitenland? Kies voor Partijenpost Buitenland: voordelig en snel, al vanaf honderd stuks.

Meer over Partijenpost Buitenland

Aangetekende brief buitenland

Als u iets belangrijks verstuurt naar het buitenland, kies dan voor de extra zekerheid van een Aangetekende brief. Uw brief is tot 50 euro verzekerd, u krijgt een verzendbewijs en bent zeker van ontvangst.

Meer over Aangetekende brief buitenland

Brief met Spoedservice buitenland

Wilt u dat uw brief extra snel bezorgd wordt op een buitenlands adres? Kies dan voor Brief buitenland met Spoedservice. Binnen Europa wordt uw post meestal al de volgende werkdag bezorgd.

Meer over brief met Spoedservice buitenland

Brief met Verzekerservice buitenland

Heeft u een waardevolle zending naar het buitenland? Kies dan voor veilige verzending met Brief met Verzekerservice buitenland. Uw zending is tot 500 euro verzekerd in geval van schade en verlies.

Meer over brief met Verzekerservice buitenland

Douanedocumenten

Doet u zaken met landen buiten de EU? Vergeet dan niet dat u voor het versturen van goederen naar niet-EU-landen douanedocumenten moet invullen.

Meer over Douanedocumenten

Buitenlandse verzendvoorwaarden

Controleer vooraf welke goederen u wel en niet mag versturen naar het buitenland.

Meer over buitenlandse verzendvoorwaarden