Menu

Partijenpost gesorteerd

Lever je partijenpost gesorteerd aan en ontvang extra voordeel

Verstuur jij regelmatig grote partijen ongesorteerde post? Dan is dit een kans om flink te besparen op de kosten. Als je partijen vanaf 5.000 stuks gesorteerd aanlevert, betaal je namelijk een lager tarief. Sorteren heb je zo geregeld via Mijn PostNL.

Voordelen van gesorteerd aanleveren

  • Besparen op je tarief
  • Al mogelijk vanaf 5.000 poststukken per zending
  • Mogelijkheid om adressen te controleren op bezorgbaarheid

Wat is partijenpost gesorteerd?

Partijenpost gesorteerd is een categorie die bestaat uit partijenpost periodieken of uit poststukken van het formaat groot of speciaal. Verder vallen de poststukken in dezelfde gewichtstrap en hebben ze hetzelfde uiterlijk. Met partijenpost gesorteerd meld je je post voor in Mijn PostNL. Wij controleren en sorteren je adressenbestand en vertellen je hoe je je poststukken aan moet leveren.

Wanneer kies je voor partijenpost gesorteerd?

Kies voor partijenpost gesorteerd:

  • als je partij bestaat uit minimaal 5.000 stuks van het formaat groot of het formaat speciaal;
  • als je partijenpost periodieken verstuurt van minimaal 5.000 stuks;
  • als je partijen verstuurt die te verwerken zijn door de sorteermachines volgens de vormgevingsvoorwaarden. Bestaat je partij uit meer dan 25.000 stuks in folie, met banderol, of onverpakt? Dan moet je de partij gesorteerd aanbieden.

Goed om te weten: de meeste drukkerijen en bedrijven die partijenpost versturen kunnen deze ook gesorteerd bij ons aanleveren. Vraag hiernaar bij je eigen drukkerij of het bedrijf dat je partij verstuurt.

Wat kost het?

De tarieven kunnen verschillen op basis van formaat, gewicht en bezorgsnelheid. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan het volledige overzicht van alle tarieven pag. 6-12 en kortingen pag. 22-23 in het tarievenboekje.

Maak je partij klaar om te verzenden

Voldoen je poststukken aan alle voorwaarden van partijenpost gesorteerd? Voorzie je post dan van de frankeeraanduiding PostNL port betaald en maak stap voor stap je order aan in Mijn PostNL. Voor Mijn PostNL heb je een klantnummer nodig. Stop de partij in de juiste verpakking en lever je post aan bij een PostNL-punt. Je kunt het natuurlijk ook door ons laten ophalen met de haalservice.

Meer informatie

Wat is partijenpost?

Hoe maak ik partijenpost gesorteerd verzendklaar?

Je partij in een rolcontainer of bakkenwagen aanleveren

Hulpmiddelen

Algemene voorwaarden voor partijenpost

Zie ook:

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij je te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp