Menu

De wereld

binnen uw bereik

Think global, act local

Internationaal verzenden

Ook in de rest van de wereld een grote rol spelen? PostNL International biedt oplossingen voor wereldwijd verzenden.

Internationaal verzenden

Ook in de rest van de wereld een grote rol spelen? PostNL International biedt oplossingen voor wereldwijd verzenden.

Cross Border Solutions

Wij bieden internationale post- en pakketoplossingen aan bedrijven. Daarbij werken wij nauw samen met lokale postdiensten en private bezorgpartners. Daardoor kunt u vertrouwen op een sterk internationaal bezorgnetwerk voor al uw export zendingen.

PostNL International verstuurt post en pakjes wereldwijd. Wij hebben de perfecte manier om post en pakjes tot 2 kilogram met de afmeting van een schoenendoos internationaal te versturen.

Heeft u interesse?

Onze producten

Partijenpost

Pakjes

Internationale retouren

PostNL International pakketbezorger

Dit zeggen onze klanten:


‘‘Het is altijd zorgeloos en dus geweldig om met PostNL International samen te werken. Onze vriendelijke contactpersonen staan altijd voor ons klaar met de beste adviezen en de service is gegarandeerd tip top in orde.’’

- Bea Gielen, Manager Marketing & Communicatie van CenterParcs


‘‘Postverzending is de laatste schakel in onze dienstverlening en dit wordt al jaren uitstekend verzorgd door PostNL. Daardoor is Ricoh in staat om haar opdrachtgevers kwaliteit te bieden.’’

- Ricoh Nederland

Heeft u interesse in onze internationale diensten?

Vul hieronder uw gegevens in

De mogelijkheden voor internationale post- en pakketdiensten nemen wij graag persoonlijk met u door. Uw wensen vertalen wij in een vrijblijvend advies dat past bij uw organisatie. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen, dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 088 – 86 86 160.

Geslacht
optioneel