Sorteercentrum Kleine Pakketten

Bekijk de voordelen voor e-commerce klanten

Ons hypermoderne geautomatiseerde en gerobotiseerde sorteercentrum voor kleine pakketten is geopend! Hier werken mens en machine samen op één lijn. En dat levert veel voordelen op. Zo kunnen we met elkaar tot maar liefst 15% meer pakketten bezorgen, zorgen we samen voor een beter milieu en is het sorteerproces nog nauwkeuriger. Bekijk de video!

De voordelen

Meer ruimte voor groei

Per week kunnen we ruim anderhalf miljoen kleine pakketten verwerken. Dit komt neer op een totaal aan 15% meer capaciteit. Veel ruimte dus voor jouw business om te groeien.

Meer groene oplossingen

Met een sorteercentrum speciaal voor kleine pakketten stimuleren we minder lucht in verpakkingen. Zo vervoeren we superefficiënt, stoten we minder CO2 uit én bespaar jij op verpakkingsmateriaal. Een groene oplossing voor een beter milieu.

Meer zekerheid

Door de hypermoderne automatisering verwerken we pakketten nóg nauwkeuriger. Met slechts één scan voegt de pakketbezorger alle pakketten toe aan zijn route. Hierdoor is het sorteerproces 100% nauwkeurig, snel en veilig.

Vragen?

Heb je vragen over het sorteercentrum voor kleine pakketten? Stuur een mailtje naar business@postnl.nl. Wij helpen je graag!