back

Ik heb een andere vraag

Met welke methoden kan ik betalen in de webshop?

In de webshop kunt u met iDEAL en Creditcard betalen, maar ook op rekening.

iDEAL 

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank 

Creditcard (Visa, MasterCard) 

U voert veilig uw creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL-procedure en we zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Zodra u de bestelling geplaatst heeft, wordt het te betalen bedrag gereserveerd op uw creditcard. Uw creditcard wordt pas twee dagen na verzending belast. Als niet elk artikel in uw bestelling op dezelfde dag verzonden wordt, wordt uw creditcard meerdere malen belast. Dat is elke keer twee dagen na de verzending van het artikel.

Op rekening

Bent u zakelijke klant met een Mijn PostNL account en de juiste kredietstatus? Dan verschijnt automatisch de optie om op rekening te betalen in de betaalmodule.

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers.

Het is op dit moment erg druk. De wachttijden zijn daardoor langer dan dat u van ons gewend bent. Blijf wachten of probeert u het op een later moment opnieuw.

Het formulier wordt geladen

Klantenservice Consument

0900 0990 (lokaal tarief)
Ma-vr 08.30 tot 20.00 uur, za 09.00 tot 16.00 uur.

Adres

Postbus 99180
8900 NA LEEUWARDEN