Menu

Veelgestelde vragen

Wat is de regel ‘Jaarvolumekorting Binnenland’ op mijn factuur?

Je komt in aanmerking voor jaarvolumekorting als je 50.000 poststukken of meer met partijenpost binnenland verstuurt. Dit geldt ook als je 2500 poststukken of meer met de frankeermachinepost binnenland verstuurt. Je korting hangt af van het jaarvolume en de afspraken met je accountmanager.

De jaarvolumekorting wordt voor partijenpost meteen in de tarieven verrekend. Voor de frankeermachine ontvang je in februari de korting van het vorige jaar. Eén keer per jaar kijken we of én welke korting voor jou van toepassing was en vindt er eventueel een verrekening plaats.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek