Veelgestelde vragen

Wat betekent 'jaarvolumekorting binnenland'?

Jaar in jaar uit veel post te versturen? Dan helpen wij je graag een handje! Vanaf een bepaald aantal poststukken krijg je van ons korting. Dat noemen we jaarvolumekorting.

Deze korting geldt vanaf 50.000 stuks partijenpost per jaar. Gebruik je een frankeermachine? Dan krijg je al korting vanaf 2.500 stuks.

Goed om te weten: de korting op partijenpost is al verwerkt in de tarieven die je ziet op je factuur. Blijkt achteraf dat je minder (of juist meer) partijenpost hebt verstuurd dan verwacht? Dan verrekenen we dit op je factuur. Voor frankeermachinepost geldt dat je in februari de korting ontvangt over de post die je het jaar ervoor hebt verstuurd.

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.