Veelgestelde vragen

Mijn bedrijf heeft toegang tot klantnummers waar we niets meer mee doen. Kan ik deze verwijderen?

Als een klantnummer eenmaal is toegevoegd, dan kun je deze niet meer verwijderen. Zo heb je toch altijd toegang tot bijvoorbeeld facturen of track & trace. Als je de beheerder bent kun je wel alle gebruikers de rechten ontnemen om nog zendingen aan te maken op dit klantnummer of andere informatie over het klantnummer te zien.

Anderen bekeken ook: