Professionals

Wat brengt een baan bij PostNL je?

Met miljoenen klanten en bijna 50.000 medewerkers is PostNL een complex bedrijf van formaat. We bewegen ons in een dynamische omgeving met bedrijfsleven, maatschappij en overheid. Dat biedt uitdagingen voor jou als professional.

Professionals

We bieden je een baan met verantwoordelijkheid en vrijheid zodat je je kennis en kunde volop kunt benutten. Want jouw oplossingen, ideeën en slimme plannen kunnen directe invloed hebben op het functioneren van veel bedrijven en consumenten. We zijn benieuwd wat jouw talent, je achtergrond, je ambities en drijfveren onze klanten kunnen brengen.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij PostNL kun je je in de breedte en in de diepte ontplooien, binnen allerlei vakgebieden en met veel aandacht voor individuele groei. Wat we nog meer bieden? 

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • Goede werk-privé balans (o.a. flexwerken) 
  • Persoonlijke en professionele groei en doorgroeimogelijkheden 
  • Een informele werksfeer 
  • Betrokken, diverse collega’s

Ondernemen en vernieuwen bij PostNL

Onze dienstverlening aan en voor klanten verbeteren staat bij ons centraal. Innovatie is hierbij van groot belang. Dit doen we door onze kennis en 100 jaar ervaring toe te passen op ontwikkelingen en trends in de markt. Iedereen bij PostNL denkt en werkt mee aan onze toekomst, van postbezorger tot CEO. En dat leidt tot verrassende initiatieven. Wat breng jij mee?

Neem een kijkje (360 graden video)

Interesse?

We hebben vacatures in allerlei vakgebieden. Bekijk ons diverse aanbod en solliciteer.

Naar vacatures