Menu

Collect magazine

Het tijdschrift voor postzegelverzamelaars

PostNL geeft bijna elke maand mooie, nieuwe postzegels uit. Het verrassende verhaal achter al die bijzondere postzegels leest u in het Collect magazine.

Start uw verzameling. Naar PostNL Collect Club.

Voor alle postzegelverzamelaars

Collect is er voor iedereen die postzegels verzamelt (filatelisten), of gewoon meer wil weten over het verhaal achter de postzegel. Het blad verschijnt vier keer per jaar. Als u Collect wilt ontvangen, krijgt u vier nummers gratis toegestuurd.

Wat kost het?

U ontvangt de eerste vier nummers van Collect gratis. Koopt u in dat jaar voor meer dan 25 euro bij Collect Club? Dan blijft u het blad ontvangen. Besteedt u minder dan 25 euro? Dan wordt het abonnement automatisch stopgezet.

Hoe werkt het?

Meld u aan voor het blad Collect en ontvang in elk geval vier nummers gratis. Het magazine staat vol met de fascinerende verhalen achter de postzegel en leuke aanbiedingen. Gebruik hiervoor het formulier onder op deze pagina.

Aanmelden Collect magazine

Meer informatie

Wilt u meer weten over Collect Club? Neem dan op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur contact op met onze klantenservice via 088 - 86 89 900. 

U kunt ons ook schrijven: PostNL Collect Club, T.a.v. Klantenservice, Postbus 99170, 4800 NA Breda.

Aanmelden CollectClub Magazine

Met Collect Club magazine bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste postzegels en postzegelproducten.

Uw gegevens
optioneel
Geslacht
optioneel
Adresgegevens
optioneel

Wilt u op de hoogte blijven van de acties, aanbiedingen, producten en wetenswaardigheden over de wereld van post via de maandelijkse Collect e-mail nieuwsbrief? Klik dan hier