5 trends die om aandacht vragen

In een tijd waarin onze communicatie gepersonaliseerder is dan ooit, lijkt de personal touch soms ver te zoeken. Door technologie verandert de manier waarop wij aandacht geven en krijgen. Vanuit WONDR experience Amsterdam vertelt toekomststrateeg Mabel Nummerdor in dit vlog wat mensen drijft, beweegt, irriteert en inspireert. 5 trends die je dwingen om het nét even anders te doen als je aandacht van je doelgroep wil.

Hoe je maximaal effect uit je campagne haalt

In het huidige medialandschap worden consumenten overspoeld met reclame. Hoe weet je op welke manier je boodschap onder de aandacht komt en via welke kanalen je het meeste effect bereikt? Neuromarketingonderzoek levert interessante inzichten op. Wil je daar meer over weten? Bekijk dan het webinar Neuromaketing: het effect van media in het brein.

Direct mail in vier eenvoudige stappen

Overweeg je om voor je campagne een direct mail in te zetten? Het lijkt misschien lastig, maar dat is het niet. Bekijk de video en ontdek hoe je in slechts 4 stappen een direct mail bij jouw klanten op de deurmat hebt liggen. Liever meteen aan de slag? Neem dan contact met ons op.

Elke boodschap de aandacht die ze verdient

Een handgeschreven kaart, een tijdschrift, stembiljetten, examenuitslagen, reclamefolders: ze komen met de post. Omdat ze belangrijk zijn, met aandacht uitgekozen, geschreven en gemaakt. Onze ‘oranje’ postbezorgers gaan door weer en wind op pad om vijf dagen per week door heel Nederland bijzondere momenten te bezorgen. Ervaar zelf de kracht van aandacht.

Slapende klanten komen in actie met direct mail

Met meer dan 230 winkels is Domino’s Pizza het grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf van Nederland. Domino’s gebruikt regelmatig direct mail. En met succes. Met een pakkende direct mail en een aantrekkelijk actieaanbod krijgen ze slapende klanten eenvoudig in actie. Bekijk hoe direct mail voor Domino’s werkt.

Slimme verpakkingen voor in de brievenbus

DaklaPack bedenkt en ontwikkelt verzend- en verpakkingsoplossingen voor bedrijven. Een mooi voorbeeld is het uitnodigingspakket van het RIVM voor het bevolkingsonderzoek darmkanker. De opvallende verpakking wordt in grote aantallen via de brievenbus verstuurd en is makkelijk in gebruik. Niet alleen voor het RIVM, maar ook voor de ontvanger.

Ook interessant

Thema’s onder de loep

Expert op het gebied van direct mail worden? Doe kennis op.

Experts delen hun kennis

Behoefte aan meer kennis en inspiratie? Bekijk de blogs over direct mail.

In een oogopslag

Direct mail is bewezen effectief. Ben je op zoek naar de harde cijfers?

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van direct mail? Lees meer of neem direct contact met ons op.