Onze oplossingen voor het versturen van zakelijke post

Dagelijkse post versturen

Verstuur je tot 25 poststukken per dag? Dan kun je postzegels bestellen, printen óf stempelen met de frankeermachine. 

  Veel post versturen

  Verstuur je dagelijks meer dan 25 poststukken, of meer dan 250 stuks in 1 keer? Kies dan voor partijenpost en maak gebruik van diverse handige services.

  Internationale post

  Grote partijen post over de grens versturen? Dankzij ons betrouwbare wereldwijde netwerk doe je dat met gemak en zekerheid. 

  Waardevolle of bijzondere post?

  Als je speciale post verstuurt, kies dan voor een van onze aanvullende services.

  Verstuur bijvoorbeeld een waardevolle brief aangetekend, verzekerd of met spoed. Ook kun je je post door ons laten ophalen, of medische post versturen.

  Van deur tot deur duurzaam bezorgd

  Wist je dat we sinds 1 januari 2023 álle post en pakketten van deur tot deur in heel Europa CO2-neutraal bezorgen? Zo werken we samen aan een beter milieu. Ook voor je klanten is dat fijn om te weten. Daarom download je gratis ons duurzaamheidslogo voor al je enveloppen, verzendlabels en verpakkingen.

  Digitale services

  Post alleen van papier? Dat is allang niet meer zo. Van digitale retouren tot Mijn Post in de PostNL-app, er is een volledig nieuwe wereld aan mogelijkheden voor je zakelijke post. Dus doe je voordeel met onze digitale services en haal meer uit je post!

  Word zakelijke klant

  Verstuur je veel of vaak post? Word zakelijke klant en profiteer van meer voordeel en extra's!

  Bezorging en verzendvoorwaarden

  Alles over de post: bezorging, tips en verzendvoorwaarden. 

  Informatie voor postvervoerders

  Bekijk de voorwaarden en tarieven voor postvervoerders. 

  Opvallen bij je doelgroep?

  Met direct mail kom je binnen. De cijfers bewijzen het. Maar hoe pak je dat aan? Geen zorgen! In onze rubriek ‘Kracht van aandacht’ vind je voorbeelden van succesvolle campagnes en harde cijfers over het effect van direct mail. Ook kun je je eigen direct mail gratis laten checken door onze experts.