Zo zijn we samen duurzaam onderweg

Zo duurzaam mogelijk

Wij bezorgen jouw post en pakketten standaard zo duurzaam mogelijk. We doen er alles aan om CO2-uitstoot te verminderen. Door elektrisch te rijden bijvoorbeeld.

Jij kiest voor nóg duurzamer

Kies voor (standaard) bezorgen op een PostNL-punt of pakketautomaat. Dan rijden we minder kilometers en bezorgen we in 1 keer. Groen gemak!

Samen duurzaam onderweg

Versturen? Hergebruik een verpakking en verpak met weinig lucht. Kies voor een brievenbuspakje, die bezorgen we bijna allemaal te voet of per fiets.

Duurzaam onderweg in jouw buurt

We komen iedere dag in elke straat. We zijn ons bewust van de impact die we hebben in jouw buurt. Ons doel is om zo milieuvriendelijk mogelijk post en pakketten te bezorgen. Zo maken onze sorteercentra gebruik van zonne- en windenergie. En bezorgen we zoveel mogelijk te voet, per fiets, elektrisch of met duurzame brandstoffen.

Groene projecten

  • We bezorgen al met meer dan 2.100 elektrische voertuigen.
  • We helpen de biodiversiteit met insectenhuisjes en stadstuintjes op pakketautomaten.
  • Samen met webshops gaan we voor zo min mogelijk lucht in pakketten. Zo kan er meer mee in 1 rit en rijden we minder kilometers. En het scheelt verpakkingsmateriaal!

Zakelijk net zo goed op weg

Verstuur je zakelijk post en pakketten? Bekijk hoe we ook voor jou als zakelijke klant zo milieuvriendelijk mogelijk bezorgen.